HAVRE- OG BANANKJEKS MED SJOKOLADE OG TRANEBÆR
SJOKOLADERULLER MED PERLESUKKER
SJOKOLADEKJEKS MED MELIS
KARAMELLFUDGE MED VANILJE
BORDSTABELBAKKELS
KOKOSBOLLER
VANILJEKRANSER
JULETRE MED SJOKOLADE- OG MARSIPANFYLL
EN DEIG – TRE SORTER JULEKJEKS
PÆREPAI MED KARAMELL
LITT SKUMLE SJOKOLADEKJEKS TIL HALLOWEEN
EPLEGALETTE MED MANDELKREM
GALETTE MED PLOMMER OG BRINGEBÆR
BRINGEBÆRMOUSSEKAKE MED SJOKOLADEBUNN
GULROTKAKE MED OSTEKREM OG KARAMELLPOPKORN
EPLERULLER MED KANELKREM
SITRONKREM (LEMON CURD)
BISCOTTI MED APPELSIN OG SJOKOLADE
BRENTE SJOKOLADEMANDLER
LUSSEKATTER
GORO (UTEN KJEVLING)
PEPPERKAKEKARAMELLER
SJOKOLADEKAKE MED SALT KARAMELLSAUS
KANELKNUTER MED VANILJEKREM
HIMMELSK SJOKOLADEKAKE MED SJOKOLADEKREM
MONKEYBREAD
RUSTIKK PLOMMETERTE MED SITRON OG INGEFÆR
BLÅBÆRKAKE MED SITRONGLASUR
KARAMELLSNURRER – «STICKY BUNS»
MANDELKAKE MED JORDBÆR OG KARAMELLISERT RABARBRA
SJOKOLADECUPCAKES MED OSTEKREM OG FRISKE BÆR
BROWNIE MED BRINGEBÆRMOUSSE
PAVLOVA TIL 17. MAI
MORMORS VAFLER
SITRONTERTE MED MARENGSLOKK
BRINGEBÆRBOLLER
FASTELAVNSBOLLER
RULLEKAKE MED OREOKREM OG BRINGEBÆR
MARSIPANKULER MED APPELSIN OG SJOKOLADE
HAVREGRYNSKULER MED ESPRESSO OG ROM