


BACONSURRET KYLLINGLÅR MED GRILLEDE GRØNNSAKER OG PESTO

GRILLET SVINEFILET MED CHIMICHURRI & FYLT PAPRIKA

KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT

NUDELSALAT MED KYLLING OG PEANØTTSAUS

BROKKOLISALAT MED BACON, EPLE OG TRANEBÆR

KYLLINGSALAT MED RANCHDRESSING

SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE

BROKKOLI- & ERTESUPPE MED GRØNN CURRY

HELSTEKT KALVEFILET MED KAPERSSAUS

PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)

FARMERS PIE MED URTEOLJE

RUSTIKK PAI MED SPINAT, PAPRIKA OG BRESAOLA

SPICY LINSESUPPE MED CHORIZO OG PAPRIKA

KYLLING MED PESTO & LUN POTET- OG TOMATSALAT

TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS

PIZZA MED CHILISALAMI

FYLT PASTA MED KJAPP TOMATSAUS

SPANSKE KJØTTBOLLER MED SPICY TOMATSAUS

LAG SUSHI SELV – MAKI, NIGIRI OG SASHIMI

KRYDRET LAMMEGRYTE MED KIKERTER

LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE

RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK

KYLLING TIKKA MASALA MED RAITA 2.0

KYLLINGSUPPE MED TORTELLONI OG BØNNER

BUDDHA BOWL MED KRYDDERSTEKT SØTPOTET OG HUMMUS

SPANSKE TAPASPOTETER – PATATAS BRAVAS

KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI

LAKS MED SPICY BROKKOLI OG PONZUDRESSING

NUDELSUPPE MED SPICY KJØTTDEIG & SHIITAKE

HALVGROVE PANNEKAKER

KREMET ONE POT-PASTA MED SPEKESKINKE

PULLED BEEF-TACO MED PICO DE GALLO & SYLTET LØK

PASTA MED SPEKEPØLSE MED SKOGSOPP, ERTER OG RUCCULA

KYLLINGGRYTE MED KIKERTER OG APRIKOS

SPAGETTI BOLOGNESE

PANERT KYLLING & CHILISAUS

OVNSBAKTE SØTPOTETFRIES

GRØNN CURRY MED TORSK & BROKKOLINI

KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT

RØD LINSESUPPE
