


SOYAMARINERT LAKS MED PAK CHOY OG PAPRIKARIS

WOK MED BIFF OG APPELSINSAUS

ASIATISK KYLLINGSALAT MED PAPAYA

LAKS MED WOKEDE GRØNNSAKER OG KOKOSSAUS

PULLED PORK MED SYLTET RØDLØK OG APPELSIN- OG CHILISAUS

TOM KHA GAI

GRØNNSAKSCURRY MED KIKERTER

TATAKI AV LAKS MED PONZUSAUS

MAKI MED LAKS, AVOKADO OG WASABIMAJONES

KOKOSSUPPE MED KYLLING OG CHILI

SOMMERRULLER MED LAKS OG VERMICELLI

SOMMERRULLER MED KYLLING OG AGURK & CHILISAUS

TRE GODE DIPSAUSER

SASHIMISALAT MED LAKS OG PONZUSAUS

GRØNN KYLLINGCURRY MED PAPRIKA OG SQUASH

MARINERT SESAMKYLLING MED WOKEDE GRØNNSAKER

SØTPOTETSUPPE MED RØD CURRY OG KOKOSMELK

NAN MED NIGELLAFRØ

PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE MED BIFFKJØTT

KYLLING SATAY MED PEANØTTSAUS OG MANGOSALAT

KYLLING I CURRY

THAISUPPE MED KYLLING OG RED CURRY

ENTRECÔTE MED HOT CHILISAUS (neua yang sua hay rong)

INDISK KYLLING MED RAITA

INDISK KYLLINGSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI

Currygryte med oksekjøtt og paprika
