MINITACOS
SHAKSHUKA MED PAPRIKA OG BØNNER
MINITERTER MED VARMRØKT LAKS OG OLIVEN
SITRONMARINERT KYLLING MED GRESK SALAT OG TZATZIKI
RISOTTO MED ASPARGES OG TOMAT
CACIO E PEPE – SPAGETTI MED PEPPER, OST, SITRON OG PISTASJ
PASTASALAT MED TOMAT, MOZZARELLA OG BASILIKUM
ANNONSE - SMOOTHIEXCHANGE
AÇAI-BOWL MED GRANOLA, MANDELSMØR OG FRISKE BÆR
ASPARGESRULLER MED SPEKESKINKE OG JORDBÆR
CHILIMARINERTE VILLREKER MED PAPRIKA OG KORIANDER
GRILLET ASPARGES MED URTEPESTO OG BACONSMULER
BIBIMBAP – KOREANSK «PYTT-I-PANNE»
GULROTSUPPE MED RØDE LINSER OG INGEFÆR
PØLSEHORN MED RØD PESTO
HJORTEBURGER MED BRIOCHE, BACON, SYLTET RØDLØK OG BLÅMUGGOST
BRIOCHE – HAMBURGERBRØD
ANNONSE - GILDE
JULESMØRBRØD MED JULESYLTE, ROASTBIFF OG SKINKESTEK
ANNONSE - HOFF POTETMEL