ANNONSE - SMOOTHIEXCHANGE

I dag kan jeg friste med Açai-bowl fra Smoothiexchange, med friske bær, granola og mandelsmør. Açai-bowl ser riktignok ut som sorbet, men er langt sunnere og metter godt. Og så smaker det kjempegodt! Açai er et bær som vokser vilt i regnskogen i Amazonas, og er rik på antioksidanter, fiber, sunne omega fettsyrer og andre næringsstoffer.

Açai-bowl kan tas rett fra boksen etter at den har fått tint noen minutter, og kan serveres med din favorittgranola og litt frukt eller bær. Et ypperlig alternativ til frokost, lunsj, kveldsmat eller som et mellommåltid. Prøv det du også!

Ingredienser

2-3 kuler Açai-bowl fra Smoothie exchange
1 porsjon granola el.
bær og/eller frukt
mandelsmør
kokosflak

SLIK GJØR DU

AÇAI-BOWL MED GRANOLA, MANDELSMØR OG FRISKE BÆR

Ta Açai-bowl ut av fryseren ca. 15 minutter før du skal spise, slik at den tiner noe. Ha granola, frisk frukt og/eller bær i en liten bolle, og tilsett 2-3 kuler Açai-bowl. Topp det hele med kokosflak og mandelsmør, eller annet tilbehør etter smak og hva du har tilgjengelig. 

AÇAI-BOWL MED GRANOLA, MANDELSMØR OG FRISKE BÆR

Rør det gjerne litt sammen og nyyyt! 

AÇAI-BOWL MED GRANOLA, MANDELSMØR OG FRISKE BÆR

Du får også kjøpt praktiske porsjonspakker (smoothie packs) med açaipuré som du tilsetter i smoothien din (blend den for eksempel sammen med 2 dl juice/yoghurt og en frossen banan). Sjekk gjerne også ut andre smaker, som for eksempel mango og pasjonsfrukt. Se alt Smoothiexchange har her

Dette innlegget er laget som en del av mitt samarbeid med Smoothiexchange. Smoothiexchange lager produkter av høy kvalitet som gjør det enkelt å lage smoothie hjemme. Açai-bowl og smoothie packs får du kjøpt hos oda.no, utvalgte Meny, Rema 1000 og Coop butikker, samt Foodora Market, Juels 33 kolonial og Røtter Helsekost, Kinsarvik. Dersom du ikke finner produktene der du handler, kan du spørre kjøpmannen om å ta dem inn. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste