I dag kan jeg friste med en real blings med tunfiskrøre. Det er kjapt gjort - og godt er det! Bruk tunfisk (på boks) av god kvalitet - det kjenner du på smaken!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

TUNFISKRØRE

400 g tunfisk , i vann eller olje
1/2 rødløk , finhakket
2 ss kapers , finhakket
100 g majones
100 g rømme eller lettrømme
2 ss sennep , smak til
sitronsaft , smak til
salt og pepper , smak til

TILBEHØR

godt brød
salatblader
tomater
persille eller spirer

SLIK GJØR DU

Ha tunfisken i et dørslag slik at vannet/oljen får renne av. Ha majones og rømme i en skål, tilsett rødløk og kapers, og rør godt sammen. Smak til med sennep, sitronsaft, salt og pepper. Tilsett tunfisken til slutt og vend forsiktig sammen.

Serveres på ferskt eller ristet brød (for eksempel eltefritt landbrød), sammen med sprø salat, tomatskiver og friske urter/spirer – og nytes umiddelbart.

Tunfiskrøren kan gjerne lages dagen før den skal serveres. Den er holdbar i kjøleskapet i 3-4 dager.

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Som det tunfisk-elskende individet jeg er, setter jeg pris på alle slike oppskrifter! Har prøvd en lignende røre, men er en stund siden nå. Takk for inspirasjon:)

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste