


OSTETRIO MED TILBEHØR

SJOKOLADEMOUSSE MED BRINGEBÆR OG KARAMELLISERT HVIT SJOKOLADE

CRÈME BRÛLÈE MED ESPRESSO

KRYDDERKOKTE PÆRER

RISKREM MED BRINGEBÆRSAUS OG BRENTE MANDLER

RISPANNACOTTA MED BRINGEBÆRSAUS

RUSTIKK PLOMMETERTE MED SITRON OG INGEFÆR

PANNA COTTA MED RABARBRA

BROWNIE MED BRINGEBÆRMOUSSE

TIRAMISU PÅ GLASS

SJOKOLADEFONDANT, PANNA COTTA OG PISTASJNØTTER

MATHIAS’ OREODESSERT MED BRINGEBÆR

JORDBÆRCARPACCIO MED LIMESUKKER OG VANILJEIS

OSTEKAKE MED OREO OG SJOKOLADE

SITRONMOUSSE

KJAPP OSTEKAKE PÅ GLASS MED FRISKE BÆR

CAPPUCCINO-PANNA COTTA MED SJOKOLADE

KARAMELLPUDDING MED APPELSINSAUS

OSTEKAKE MED PISTASJ OG LIME

OSTEKAKE MED PEPPERKAKESMULER OG APPELSIN

PARFAIT MED APPELSINKARAMELL OG SJOKOLADESMULER

SMULDREPAI MED KARAMELLISERTE EPLER

MISSISSIPPI MUD PIE

KARAMELLPUDDING

SEMIFREDDO MED KROKAN

OVNSBAKTE PEPPEREPLER

FRUKTSALAT MED LIME- OG CHILISUKKER

TIRAMISU MED BRINGEBÆR OG HVIT SJOKOLADE

RABARBRAKOMPOTT MED KARAMELLISERTE HAVREGRYN OG JORDBÆR

ETON MESS MED RABARBRA OG BRINGEBÆR

JORDBÆR- OG RABARBRAGRØT MED SYLTET RABARBRA

SMULDREPAI MED RABARBRA OG JORDBÆR

OSTEKAKE MED SITRON OG JORDBÆRCOULIS

PANNEKAKER MED APPELSINSAUS – CRÊPE SUZETTE

PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSALAT

SJOKOLADEPUDDING

SJOKOLADEPAVLOVA MED PASJONSFRUKTKREM OG BRINGEBÆR

BRIE & FRUKTMARMELADE

HVIT SJOKOLADEMOUSSE MED LAKRIS, MARENGS OG BRINGEBÆR

EPLEKAKE MED EPLESIRUP
