OSTETRIO MED TILBEHØR
SJOKOLADEMOUSSE MED BRINGEBÆR OG KARAMELLISERT HVIT SJOKOLADE
CRÈME BRÛLÈE MED ESPRESSO
KRYDDERKOKTE PÆRER
RISKREM MED BRINGEBÆRSAUS OG BRENTE MANDLER
RISPANNACOTTA MED BRINGEBÆRSAUS
RUSTIKK PLOMMETERTE MED SITRON OG INGEFÆR
PANNA COTTA MED RABARBRA
BROWNIE MED BRINGEBÆRMOUSSE
TIRAMISU PÅ GLASS
SJOKOLADEFONDANT, PANNA COTTA OG PISTASJNØTTER
MATHIAS’ OREODESSERT MED BRINGEBÆR
JORDBÆRCARPACCIO MED LIMESUKKER OG VANILJEIS
OSTEKAKE MED OREO OG SJOKOLADE
SITRONMOUSSE
KJAPP OSTEKAKE PÅ GLASS MED FRISKE BÆR
CAPPUCCINO-PANNA COTTA MED SJOKOLADE
KARAMELLPUDDING MED APPELSINSAUS
OSTEKAKE MED PISTASJ OG LIME
OSTEKAKE MED PEPPERKAKESMULER OG APPELSIN
PARFAIT MED APPELSINKARAMELL OG SJOKOLADESMULER
SMULDREPAI MED KARAMELLISERTE EPLER
MISSISSIPPI MUD PIE
KARAMELLPUDDING
SEMIFREDDO MED KROKAN
OVNSBAKTE PEPPEREPLER
FRUKTSALAT MED LIME- OG CHILISUKKER
TIRAMISU MED BRINGEBÆR OG HVIT SJOKOLADE
RABARBRAKOMPOTT MED KARAMELLISERTE HAVREGRYN OG JORDBÆR
ETON MESS MED RABARBRA OG BRINGEBÆR
JORDBÆR- OG RABARBRAGRØT MED SYLTET RABARBRA
SMULDREPAI MED RABARBRA OG JORDBÆR
OSTEKAKE MED SITRON OG JORDBÆRCOULIS
PANNEKAKER MED APPELSINSAUS – CRÊPE SUZETTE
PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSALAT
SJOKOLADEPUDDING
SJOKOLADEPAVLOVA MED PASJONSFRUKTKREM OG BRINGEBÆR
BRIE & FRUKTMARMELADE
HVIT SJOKOLADEMOUSSE MED LAKRIS, MARENGS OG BRINGEBÆR
EPLEKAKE MED EPLESIRUP