Borddekking nyttårsaften 2017

Nyttårsaften er rett rundt hjørnet og det er kanskje på tide å begynne å planlegge hva som skal stå på menyen? Selv er vi invitert bort i år, så jeg slipper å tenke på nyttårsmenyen selv, men jeg har selvsagt laget noen forslag til menyer her på bloggen. Klikk her eller på bildet under for å komme til hele menyen.

Ønsker du å sette sammen din egen meny kan du ta en titt her, på forretter, festmat (eventuelt vilt, kalv, storfe, lam, fisk eller vegetar), ost og desserter.

 

Mer inspirasjon kan du finne i mine forslag til nyttårsmeny for 2014, 2015, 2016 og 2017. Alle menyene på bloggen finner du samlet her. Eller ønsker du kanskje å satse på fingermat? Sjekk ut denne fingermatmenyen, del 1 + del 2.

 

Hva står på menyen hjemme hos deg i år? Dersom du helt eller delvis har satt sammen en meny basert på oppskrifter på bloggen er det hyggelig om du legger igjen en kommentar nedenfor.

 

Lykke til!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Tusen takk for fantastisk inspirasjon gjennom hele året!!! Driver nå å forbereder årets nyttårsmeny: kamskjell med bacon og appelsin, kalvefilet med portvinssaus og sjokoladefondant. Nyt kvelden og riktig godt nytt år til deg!

  2. Hei Trine, og godt nytt mat år!!
    31/12 var det vår tur til å lage fest, kjekt å pønske ut meny og lage god mat til gode mennesker! Tusen takk for den inspirasjon du gir! Denne gangen var det din reinsdyrsteik som ga meg et puff: Jeg lagde hjortestek istedet, med rotfruktgratengen, som var topp! Og sausen- mmmmm. Men først hadde vi en fenomenal skalldyrsuppe, oppskrift fra Feinschmecker/ Lars Underthun’s nye kjøkkensjef Vinay Tangen, kraft supper tar jo som regel en hel dag å tilberede, og det var verdt det! Kokte bl a inn 2 liter melk og 1 liter kremfløte sammen med kraften. Mellomrett: Stekt Röstipotet- en mandelpotet pr snute-Rørosrømme- løjrom- litt hakka rødløk, litt dill, ørlite revet pepperrot tilslutt. Herlig. Til dessert blåste jeg liv i en gammel helt, Andreas Viestad, og serverte havfrosne skogsbær med sammenpisket hvit sjokolade+krem+ mandelflarn og kjempegod dessertvin.
    Nå er jeg spent på og gleder meg til Italia i mai….. jeg håper det blir noe av turen???
    Gode mathilsner fra unn fossdal

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste