Kjapp og enkel hverdagsmiddag. Får du ikke tak i lammekjøttdeig kan du fint benytte kjøttdeig eller karbonadedeig istedet. Til to store og en liten trenger du omtrent:

Annonse

Ingredienser

Lammekarbonader

400 g lammekjøttdeig
1 fedd hvitløk , finhakket
2 ss vann
salt og pepper

Squash og sånn

1/2-1 squash , i skiver på langs
9-12 cherrytomater , delt i to
1 neve sorte oliven
Fetaost
frisk basilikum litt , snittet
olivenolje
poteter eventuelt ,eller annet tilbehør

SLIK GJØR DU

Bland sammen ingrediensene til lammekarbonadene. Tilsett vann til deigen har passe konsistens. Del deigen i 3-4 deler og form til karbonader. Stekes i smør på begge sider, til karbonadene er gjennomstekt.

Del squashen i lange, tynne skiver på langs. Stek squash og tomater i olje, til squashen er mør og såvidt tar litt farge. Tilsett oliven og basilikum mot slutten av steketiden.

Server karbonadene sammen med grønnsakene, og smuldre fetaosten over. Serveres eventuelt med ovnsbakte rosmarinpoteter, pasta eller ris som tilbehør. Hjemmelaget tzatziki smaker også godt til.

Enjoy!

(Inspirasjon til denne retten har jeg hentet fra Tara Smak.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei Trine

    Du bruker mye squash. Det er ikke jeg så glad i. Hva kan jeg best erstatte det med?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.