I dag kan jeg friste med en real blings med tunfiskrøre. Det er kjapt gjort - og godt er det! Bruk tunfisk (på boks) av god kvalitet - det kjenner du på smaken!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
TUNFISKRØRE
400 g | tunfisk , i vann eller olje |
1/2 | rødløk , finhakket |
2 ss | kapers , finhakket |
100 g | majones |
100 g | rømme eller lettrømme |
2 ss | sennep , smak til |
sitronsaft , smak til | |
salt og pepper , smak til |
TILBEHØR
godt brød | |
salatblader | |
tomater | |
persille eller spirer |
SLIK GJØR DU
Ha tunfisken i et dørslag slik at vannet/oljen får renne av. Ha majones og rømme i en skål, tilsett rødløk og kapers, og rør godt sammen. Smak til med sennep, sitronsaft, salt og pepper. Tilsett tunfisken til slutt og vend forsiktig sammen.
Serveres på ferskt eller ristet brød (for eksempel eltefritt landbrød), sammen med sprø salat, tomatskiver og friske urter/spirer – og nytes umiddelbart.
Tunfiskrøren kan gjerne lages dagen før den skal serveres. Den er holdbar i kjøleskapet i 3-4 dager.
VELBEKOMME!
Publisert 21. 11. 2018
Som det tunfisk-elskende individet jeg er, setter jeg pris på alle slike oppskrifter! Har prøvd en lignende røre, men er en stund siden nå. Takk for inspirasjon:)