Syltet rødløk er deilig tilbehør til for eksempel pulled pork, hamburgere eller poke. Her har jeg laget en variant med smak av ingefær og chili.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

2 rødløk , i tynne skiver
25 g frisk ingefær , i tynne skiver
1/2 rød chili , i tynne skiver
1 dl riseddik
1 dl vann
1 dl sukker
1 klype salt

SLIK GJØR DU

Kok opp eddik, vann, sukker, salt og chili. Skjær opp grønnsakene som angitt over. Ha rødløk, ingefær og chili i et syltetøyglass eller lignende og hell eddiklaken over. Avkjøl blandingen og sett den deretter i kjøleskapet i minst 4 timer, men gjerne over natten. Ønsker du en mildere variant kan du droppe ingefær og chili (eller redusere mengden).

Den syltede rødløken er holdbar et par uker i kjøleskapet.

Serveres som tilbehør til for eksempel pulled pork, hamburgere, poke eller hva du måtte behage.

VELBEKOMME!

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste