
Syltet rødløk har en nydelig sødme og er kjempegodt tilbehør på hamburgeren, pulled pork, på brødskiven - ja, til det meste!
Ingredienser
3 dl | vann |
2 dl | sukker |
1 dl | eddik (7%) |
1-2 klyper | salt |
1/2 ts | hel pepper (kan sløyfes) |
3 | rødløk , i tynne skiver |
OBS. Lurt å tenke på når du justerer antall porsjoner.
les mer …
SLIK GJØR DU
Kok opp eddik, vann, sukker, salt og pepper, og rør til sukkeret er helt oppløst. Smak deg frem til en fin balanse mellom det søte og det syrlige.
Skjær rødløken i tynne skiver. Ha rødløken i et glass og hell den varme eddiklaken over. Avkjøl blandingen og sett den i kjøleskapet i minst 2 timer.
Syltet rødløk oppbevares i tett glass i kjøleskapet, og er holdbar i minst to uker.
LYKKE TIL!