Når det kommer til kakebakst på hytta i påsken må det gjøres enkelt, og da tyr jeg ofte til min gode gamle brownies/sjokoladekakebunn, som jeg kjapt rører sammen for hånd. Sjokoladekakebunnen kan fint nytes som den er med et lett melisdryss, eller så kan du for eksempel smøre på et tykt lag med sjokoladekrem og pynte med små mandel- eller sjokoladeegg. Enkelt, dekorativt - og veldig godt! En påskekake som er et resultat av gode grunnoppskrifter som allerede er publisert på bloggen.

Annonse

Ingredienser

1 sjokoladekakebunn
1 pose mandel- eller sjokoladeegg

SLIK GJØR DU

Sjokoladekake med påskeegg

Når det kommer til kakebakst på hytta i påsken må det gjøres enkelt, og da tyr jeg ofte til min gode gamle brownies/sjokoladekakebunn, som jeg kjapt rører sammen for hånd. Sjokoladekakebunnen kan fint nytes som den er med et lett melisdryss, eller så kan du for eksempel smøre på et tykt lag med sjokoladekrem og pynte med små mandel- eller sjokoladeegg. Enkelt, dekorativt – og veldig godt! En påskekake som er et resultat av gode grunnoppskrifter som allerede er publisert på bloggen.

Lag sjokoladekakebunnen etter oppskriften og la den avkjøles helt.

Lag sjokoladekremen og smør et tykt lag oppå kakebunnen. Pynt med mandel- eller sjokoladeegg, eller annen pynt etter smak og forråd.

Sjokoladekake med påskeegg

Nytes med en kopp god og sterk kaffe.

Ha en fin påske!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Denne ble bakt i dag. Dødsgod!!! Elsker denne bloggen! Nå lages lantidsstekt kalkunrett for nt’te gang..nam

 2. Fantastisk kake! Hvor har du kjøpt påskeeggene du har pyntet den med? Veldig fine farger.
  God Påske!

 3. Hei!

  Den så kjempefin ut. Lurte på hvor mange personer oppskriften er beregnet til? Tenkte jeg skulle lage den til besøk i påsken. Vi blir seks – hvorav tre er skikkelige kakemomser.

  1. Det kommer litt an på hvor mange kakemonser dere er, men den skal være mer enn nok til 6 kakemonser 🙂

 4. Hei! For en inspirerende blogg du har! 😀 Jeg lurte på om det går an å ha kaffe i sjokoladekremen? Klem Ingrid

 5. Hei. Jeg er på jakt etter kaker som er like gode om de har vært fryste. Har du erfaring med å fryse denne?

 6. Hei. Kan jeg spørre om du har laget dobbel porsjon av sjokoladekremen til denne kaken? Synes det så mye ut i forhold til det som var i kremen… 🙂 håper på svar:-) for vil ha like fin kake som deg:-) mvh Linda

 7. Lurer på å lage denne ferdig før vi drar på hytta, og dermed må jeg evt fryse den ned -går det bra tror du?? Ellers TUSEN takk for all inspirasjon og tips!!!! God påske!!!

 8. Dette vart desserten til årets påskelam med heile svigerfamilien i år. Alle 12 frå 2-88 år elska den! Sjokoladekremen vart lysare på farge enn din, men NAM, NAM! Denne havner i oppskriftboka mi saman med mange andre av dine oppskrifter 🙂

 9. Åh! Meget mulig min nye yndlingskake! Denne ble såå god! Jeg fikk like mye krem som på illustrasjonsbildet ved å følge oppskriften. Var litt bekymret for at den skulle bli litt for mektig med all den smørkremen, men den var bare helt nydelig! Den holdt seg helt fin en uke. Jeg og samboeren spiste av den hver dag, gledet meg til å komme hjem fra jobb for å spise mer kake! 😀 Det er definitivt en kake jeg blir å lage igjen.

  Tusen takk for en fantastisk blogg Trine, blir så inspirert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.