Annonse

Oliviers & Co har lansert nettbutikk, og har i den forbindelse bedt meg om å lage noe godt med noen av produktene deres. Valget falt denne gangen på en fersk og fin torskefilet med en deilig balsamcovinairette og soltørkede cherrytomater - enkel og smakfull fastfood.

Annonse

Ingredienser

PANNESTEKT TORSK OG SOLTØRKEDE CHERRYTOMATER

700-800 g torskefilet
grovt havsalt eller maldonsalt
salt og pepper
nøytral olje
2 fedd hvitløk , delt i to på langs
1/2 glass Oliviers & Co soltørkede cherrytomater (ca.)
1 sitron

BALSAMICOVINAIGRETTE

3 ss Oliviers & Co Premium balsamicoeddik
6 ss Oliviers & Co olivenolje Monva
1 neve basilikum
salt og pepper

TILBEHØR

småbladsalat
småpoteter , godt brød eller annet tilbehør

SLIK GJØR DU

Del torsken i porsjonsstykker, strø på litt grovt havsalt eller maldonsalt og la det hvile i ca. 15 minutter (hvis du har tid). Skyll saltet av torsken og tørk den med litt kjøkkenpapir, før du krydrer med salt og nykvernet sort pepper. Ha litt nøytral olje i stekepannen og stek fisken med skinnsiden ned på middels varme. La fisken steke til den får en gyllen og fin farge, etter ca. 6 minutter, og snu deretter fisken. Skru ned varmen litt og tilsett ca. 2 ss olivenolje og 2 hvitløksfedd delt i to på langs – og la fisken steke et par minutter til, til den begynner å «flake» seg. Bruk en spiseskje og drypp litt av stekesjyen over fisken mens den steker. Tilsett de soltørkede cherrytomatene sammen med fisken det siste minuttet.

Mens fisken koser seg i stekepannen gjør du ferdig tilbehøret, og rører sammen olivenoljen og balsamicoeddiken. Smak deg frem til en fin balanse mellom oljen og eddiken, og smak deretter til med litt salt og pepper. Gi fisken et lite dryss med frisk basilikum og server umiddelbart, sammen med litt sitron, en enkel salat og tilbehør etter smak og behag. Drypp balsamicovinaigretten over fisken og salaten, og nyt!

Oliviers & Co har et bredt utvalg av oljer, eddiker, tapenader, urtesalt og masse annet godt. På forrige handletur plukket jeg med noen godbiter jeg gjerne benytter, som for eksempel chiliolje (dryppes over pizzaen, i tomatsauser eller gryteretter), balsamicoeddik med villpepper (i dressinger eller som saus på stekt kjøtt) og hvit balsamicoeddik med oregano (i dressinger og marinader).

RABATTKODE OG KONKURRANSE

Klikk deg inn på Oliviers & Co sin nye nettbutikk og prøv produktene deres du også. Dersom du bestiller innen 22. februar og benytter rabattkoden «HELSE» får du 40% rabatt på ett produkt og gratis frakt. Klikk deg gjerne også inn HER innen 26. februar og bli med i trekningen av en stor kurv med bestselgere fra Oliviers & Co til en verdi av 3000 kroner.

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.