Grillet, marinert brokkolini med parmesan er nydelig tilbehør til grillmaten. Prøv det du også!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

300 g brokkolini eller 1 brokkoli
0,75 dl olivenolje
1 fedd hvitløk , knust
1/2 ts tørket timian eller 1 ss frisk timian (finhakket)
salt og pepper
parmesan i flak
2-3 klyper chiliflak

OBS. Lurt å tenke på når du justerer antall porsjoner.

les mer …

SLIK GJØR DU

Rør sammen olivenolje, timian og hvitløk, og smak til med salt og pepper. Drypp marinaden over brokkolinien og la det marinere noen minutter. Grilles på direkte varme, til brokkolinien er passe mør. Dryss over parmesanflak og chiliflak ved servering.

FYLT KYLLING MED TOMAT- OG OLIVENSALAT & GRILLET BROKKOLINI

Serveres som tilbehør til grillmaten, for eksempel fylt kylling. Alt grillmattilbehøret finner du samlet her.

VELBEKOMME!

Skriv ut

Leave a Reply to Thor Erik Sortland Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste