Grillet, marinert brokkolini med parmesan er nydelig tilbehør til grillmaten. Prøv det du også!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
300 g | brokkolini eller 1 brokkoli |
0,75 dl | olivenolje |
1 fedd | hvitløk , knust |
1/2 ts | tørket timian eller 1 ss frisk timian (finhakket) |
salt og pepper | |
parmesan i flak | |
2-3 klyper | chiliflak |
SLIK GJØR DU
Rør sammen olivenolje, timian og hvitløk, og smak til med salt og pepper. Drypp marinaden over brokkolinien og la det marinere noen minutter. Grilles på direkte varme, til brokkolinien er passe mør. Dryss over parmesanflak og chiliflak ved servering.
Serveres som tilbehør til grillmaten, for eksempel fylt kylling. Alt grillmattilbehøret finner du samlet her.
VELBEKOMME!
Publisert 18. 7. 2023
Du bør presisere vegetar parmasan da vanlig parmasan faktisk ikke er vegetarisk.