En av mine favorittdesserter er ananas i ulike forkledninger. Ananasen pensles her med flytende honning og gis et dryss med rød chili, før den legges på grillen etter at hovedretten er vel fortært. Finn frem:

Annonse

Ingredienser

1 ananas i skiver
flytende honning
rød chili finhakket
melisdryss
sitronmelisse eller mynte, hvis du har
vaniljeis

SLIK GJØR DU

Skjær av bunnen på ananasen, sett den på et skjærebrett med toppen opp og skjær av ”skallet”. Del den opp i 1-1,5 cm tykke skiver. Behold gjerne den trevlete kjernen i midten, men pass på at den ligger igjen på tallerkenen når desserten er inntatt.

Pensle ananasskivene med flytende honning på begge sider og legg på varm grill. Grill ananasen på den ene siden, snu og ha hakket rød chili over. Grill ananasen på den andre siden, snu – ha på chili, og la ananasen grille et par minutter til, til den er mør inni og litt brun i kantene.

Server ananasen med friske bær, for eksempel bringebær, og en kule vaniljeis. Ringle eventuelt over litt ekstra honning og gi desserten et lite melisdryss før servering.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Denne skal garantert prøves.
    Må samtidig takke for at du kommer med den ene gode matretten etter den andre. I går sto Limemarinert laksespyd med mango-og avokadosalsa på menyen hos oss, og den ble en stor hit!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.