En saftig og smakfull hamburger er alltid populær hos både store og små, og er perfekt å legge på grillen nå i sommer. Burgeren serveres her blant annet med sprøstekt bacon og en raus skive med smaksrik ost. Prøv det du også!

Ingredienser

4 hamburgere
4 hamburgerbrød
4 skiver bacon
4 skiver smakrik ost
2 tomater , i skiver
4 salatblader
4 ss BBQ saus

SLIK GJØR DU

Lag hamburgerbrød, BBQ-saus og hamburger (eller kjøp ferdig). Stek baconet i tørr stekepanne til det er sprøtt og la det renne av på litt kjøkkenpapir. Skjær opp og gjør klart resten av tilbehøret.

Grill burgerne i ca. 2 minutter på hver side på direkte varme, slik at de får en fin stekeskorpe. Legg deretter burgeren på indirekte varme og la de ettersteke et par minutter til på hver side til de er nesten gjennomstekte. Mot slutten av steketiden legger du en raus skive ost på hver av burgerne. Varm gjerne også opp burgerbrødene på grillen.

Ha litt BBQ-saus på det nederste burgerbrødet og fyll på med salat, tomat, burger (med ost) og bacon, og legg den øverste delen av burgerbrødet oppå. Stikk gjerne en pinne gjennom burgeren slik at den holder seg samlet, og nyt den umiddelbart, gjerne med ovnsbakt potetsalat og litt ekstra BBQ-saus som tilbehør.

Angusburger med bacon og ost

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste