Jeg lanserer Trines MatklubbSom medlem i matklubben min får du tilgang til alle oppskrifter, artikler og menyer på Trines matblogg, samt andre medlemsfordeler.

 

Opprettelsen av Trines matklubb innebærer at mange av oppskriftene på Trines matblogg heretter vil være forbeholdt medlemmer. Jeg har drevet min matblogg i over 17 år, og de siste 10 årene har det også vært mitt levebrød. Jeg har hittil delt mer enn 3000 oppskrifter, artikler og festmenyer, samt ca. 750 ukemenyer.

 

Å drive Norges største private matside alene er veldig spennende og givende. Det er blitt en livsstil som også innebærer at jeg aldri kan ta helt fri. Men jeg elsker jobben min og mulighetene den gir meg, særlig dialogen med mine lesere og deres mange positive tilbakemeldinger.

 

Frem til nå har hovedinntekten på matbloggen vært sponsede innlegg i samarbeid med annonsører, men nå ønsker jeg å utvikle universet mitt sammen med dere i en medlemsklubb. Med Trines Matklubb kan jeg bruke mer tid på å være kreativ og utvikle nye oppskrifter til matbloggen for de som ønsker å bli medlem. Trines Matklubb sine medlemmer får tilgang til alt innhold på matbloggen samt andre medlemsfordeler.

 

Dette er noen av de fordelene som du får:

  • Full tilgang til eksisterende oppskrifter 
  • Alle fremtidige oppskrifter 
  • Tilgang til alle artikler
  • Tilgang til alle ukemenyer, helgemenyer og festmenyer
  • Svarprioritet på spørsmål i kommentarfeltet 
  • Eksklusiv tilgang til arrangementer, personlig boksignering, rabattkoder mv.

 

Pris på medlemskap i Trines matklubb:

Jeg håper at du vil bli medlem og blir med meg på min videre reise. Jeg har mange spennende oppskrifter og prosjekter på gang og mye som jeg vil dele med deg.

 

Bli medlem her (årsabonnement) eller her (månedsabonnement). Medlemskapet fornyes automatisk, men kan avbrytes når som helst.

 

For deg som ikke vil/kan være medlem i Trines matklubb: 

Mange oppskrifter vil fortsatt være tilgjengelig for alle. Oppskrifter for «unge kokker» vil fortsatt være gratis å bruke. Funksjoner som «mine favoritter» og «min ukemeny» vil fortsatt være tilgjengelig for alle, dersom du har opprettet en profil på Trines matblogg. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste