I brukerundersøkelsen jeg gjennomførte for et par uker siden var det mange som ga uttrykk for at de setter pris på treretters-menyene mine, og at de ofte brukes i middagsselskaper eller når en bare vil lage noe ekstra godt i helgen. Jeg har derfor satt sammen en ny smakfull meny.

 

Til forrett foreslår jeg coppaskinke med småbladsalat, og det hele toppes av en deilig fikenvinaigrette. Til hovedrett kan jeg friste med sesongens deilige skrei med søtpotetmos og chorizosalsa. Desserten er en syrlig og smakfull sitronterte som er toppet med et mykt og søtt marengslokk, en perfekt smakskombo! Lyst til å teste menyen? Jeg vil gjerne få høre hva du synes!

 

# FORRETT #

 

Vi starter med deilig coppaskinke, småbladsalat, parmesan og pinjekjerner, som toppes med en smakfull fikenvinaigrette. Kjempegodt på smak, og veldig kjapt og enkelt å lage.

Coppaskinke med fikenvinaigrette

Server gjerne focaccia som tilbehør til forretten.

Focaccia med rødløk og tomat

#HOVEDRETT #

 

Det er skreisesong og det må nytes til fulle! Her pannestekes skreien (du kan selvsagt bruke torsk om du ikke får tak i skrei), og serveres sammen med en smakfull søtpotetmos med et hint av chili og lime, og det hele toppes med en litt spicy chorizosalsa.

TORSK MED CHORIZOSALSA OG SØTPOTETMOS

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med en smakfull sitronterte med marengslokk, som fint kan lages dagen før den skal serveres. Vent gjerne med marengslokket til samme dag.

Sitronterte med marengslokk

Har du laget menyen, helt eller delvis? Jeg vil gjerne høre hva du synes, legg igjen en kommentar under, på facebook eller Instagram (@trinesmatblogg).

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste