Novembermenyen

Lag en deilig treretters meny, med laksemousse, en saftig biff og en smakfull epledessert! Her kan det meste forberedes på forhånd, slik at du selv også kan nyte måltidet sammen med gjestene dine. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

 

# FORRETT #

 

Vi starter med laksemousse med agurk og dill, en kjapp, enkel og smakfull forrett som gjerne kan gjøres klar tidligere på dagen.

Laksemousse

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett smaker det godt med en saftig biff med bakt potet og tomatsmør. Tomatsmøret kan gjøres ferdig flere dager på forhånd. Pass på at potetene får god tid i stekeovnen, og de kan gjerne ligge litt før de serveres. Bruk steketermometer når du tilbereder biffen, så er du garantert perfekt stekt kjøtt.

BIFF MED TOMATSMØR & BAKT POTET

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med tilslørte bondepiker, eller sprø trønderpiker som jeg kaller det her. Desserten tas til nye høyder med deilig eplesirup. Her kan alt forberedes på forhånd, og anrettes rett før servering.

SPRØ TRØNDERPIKER MED EPLESIRUP

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste