EGENREKLAME

Trines jul til Tune prestegård

Velkommen til en julepyntet Tune prestegård og en koselig førjulskveld med julestemning, god mat og drikke! Det vil bli servert fingermat inspirert av oppskrifter fra TRINES JUL. Det vil også bli anledning til å smake på TRINES VIN Piemonte Barbera, mitt aller nyeste prosjekt.

 

TID: Tirsdag 28. november kl. 18

STED: Tune prestegård, Tuneveien 7, 1720 Sarpsborg

PRIS: Kr. 400,- for inngang, antipasti og 1 glass Trines Vin Piemonte Barbera (eller et alkoholfritt alternativ)

 

I løpet av kvelden blir det bokbad med min flinke redaktør Anne Søyland, hvor jeg vil fortelle litt fra den fantastiske reisen min fra jurist til matblogger, kokebokforfatter og gründer. Jeg vil også prate om min nyeste kokebok TRINES JUL, og dele mine beste tips og triks for å få jula i hus.

 

Det vil selvsagt også bli anledning til å slå av en prat, og til å kjøpe et signert eksemplar av TRINES JUL (og de øvrige kokebøkene mine) til rabattert pris. Det vil også bli salg av Trines matkalender 2024, samt Trines matblogg forklær, kjøkkenhåndklær og bærenett – fine og praktiske julegaver til deg selv eller noen du er glad i.

 

BILLETTER bestilles på sms/tlf. til Hilde på 90 62 48 27 og ved å Vippse kr. 400 til #824771 (Tune Prestegård AS). Les gjerne mer om arrangementet på Facebook, her.

 

Jeg gleder meg å komme til Sarpsborg, mitt andre hjem (har hytte på Karlsøya), og håper vi sees!

Trines jul

Min nyeste kokebok TRINES JUL fikk terningkast 6 i Nettavisen, les hele anmeldelsen HER. Bestill gjerne boken HER til kr. 299 (med fri frakt)!

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste