påskebordet

Vil du ha tips til menyen på påskeaften eller en av de andre påskedagene? Her er mitt forslag til en smakfull og feststemt påskemeny, med kamskjell med appelsin- og baconsjy, lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og en smakfull rødvinsaus – og ikke minst et søtt punktum med minipavlova med sitronkrem, vaniljeis, bringebær, karamellisert havregryn og en deilig basilikumcoulis – søtt, sprøtt, syrlig og nydelig godt!

 

Jeg håper det frister å teste – klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med kamskjell med appelsin- og baconsjy til forrett.

Kamskjell med appelsin- og baconsjy

Ikke lyst på kamskjell? Sjekk ut resten av forrettene på bloggen her.

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett velger jeg en saftig lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinsaus.

Lammestek med rotgrønnsaker og rødvinsaus

Lyst på annet tilbehør eller stykningsdeler av lammet? Sjekk ut resten av lammeoppskriftene på bloggen her.

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med minipavlova med sitronkrem, bringebær og basilikumcoulis

Minipavlova med sitronkrem, bringebær og basilikumcoulis

Ikke lyst på minipavlova? Sjekk ut resten av dessertene på bloggen her.

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste