MARSMENYEN

Det går (endelig) mot vår og lysere tider! Hva med å feire våren med en deilig treretters middag?! Her kan jeg friste med en smakfull skalldyrsuppe med krepsehaler, deilige munnfuller med saftig kylling, appelsinsaus og en lun og smakfull gulrotsalat. Det hele rundes av med en deilig sitronterte med marengslokk. En enkel og smakfull meny hvor det meste kan lages ferdig eller forberedes på forhånd.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med Kremet skalldyrsuppe med krepsehaler til forrett. Imponer gjerne med hjemmebakt hvitløks/urtebrød med en «snurr» som tilbehør.

KREMET SKALLDYRSUPPE MED KREPSEHALER

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett foreslår jeg Kylling med appelsinsaus og lun gulrotsalat, en populær kyllingrett som allerede har blitt manges favoritt.

Kylling med appelsinsaus og lun gulrotsalat 2

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med Sitronterte med marengslokk. Bruk gjerne deilige sitroner fra Amalfi, som er i sesong akkurat nå.

Sitronterte med marengslokk

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste