pepperkakehus

Snart ringes julen inn. Julebakst og konfekt er i boks, huset er rent og julepyntet, julegavene er pakket og klar – og alle årets juleoppskrifter er publisert og delt. Nå logger jeg av og reiser «hjem» til Trøndelag for å feire jul med foreldrene mine og resten av familien, og det gleder jeg meg veldig til. Og det skal bli ekstra godt å komme hjem til mammas dekkede julebord etter å ha «jobbet» med julemat i mer enn 13 måneder!

 

Andre juledag setter vi kursen sørover igjen, til et par juleselskaper og vår tradisjonelle juletrefest for familie og venner. Jeg er plutselig tilbake her på bloggen i romjula med blant annet restetips og en spennende fireretters nyttårsmeny.

 

Med dette ønsker jeg alle mine lesere en riktig GOD OG MATGLAD JUL!

Trine Sandberg_3-2

PS. Hvis du skulle lure på noe om julematen: Alle juleoppskriftene på bloggen finner du samlet her og der skal det være noe for enhver smak. Sjekk også forsiden på bloggen for der har jeg samlet mange godbiter som smaker ekstra godt i jula. Klikk deg inn der eller bruk søkefeltene på bloggen, hvor du kan søke på ingredienser og ferdig matrett. Velbekomme!

 

Portrett: Astrid Waller

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste