TRINE
Et kjapt tilbakeblikk på 2021 som var et fint år for meg, selv om ikke alt gikk helt som planlagt.
 
Det største prosjektet i 2021 var den nye kokeboken min, Trines kokebok for unge kokker. Jeg laget den sammen med sønnen min Mathias, og med litt hjelp av mine fem barnebarn. Boken ble raskt en bestselger med et opplag på 23 000, og har ligger på bestselgerlisten i 11 uker!
Trines kokebok for unge kokker 
Samme dag som boken kom ut signerte jeg 1000 forhåndsbestilte bøker. Det er mange på en gang, skal jeg si dere! Boken ble feiret med en kjempefin slippfest for familie, venner og kollegaer i Cappelen Damm. Mathias, Markus og jeg fikk også komme på God Morgen Norge og lage mat fra boken.
Trines kokebok for unge kokker
Flere foredrag og arrangementer ble dessverre avlyst i 2021, men da var det ekstra stas å kunne gjennomføre foredrag, treretters middag og boksignering på Ole Bull scene i Bergen, samt delfinaledømming i Det norske måltid i Trondheim og ikke minst matreise til Tromsø med en gjeng matglade damer.
 
I oktober lanserte jeg Trines matkalender, en månedskalender med sesongbaserte oppskrifter og QR-koder til relaterte oppskrifter på bloggen.
 
Men, det er likevel Trines matblogg som har tatt mesteparten av tiden min, og blir regelmessig oppdatert med nye oppskrifter, ukemenyer, menyer, tips og triks. I løpet av 2021 hadde bloggen mer enn 37 millioner sidevisninger fordelt på mer enn 19 millioner økter! Det er helt utrolige tall, og jeg er utrolig stolt og ydmyk over at så mange finner glede og nytte i det jeg deler.
Trine spiser pasta foto: Mona Nordøy 
Nå ligger 2022 foran meg, et nytt år med blanke ark og nye matgleder. Jeg har allerede flere planer på blokken, blant annet en ny kokebok. Om den kommer i år eller neste år vet jeg ikke enda, men gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang med den. Men først skal jeg feire 15 års-jubileum som matblogger! Mer om det på onsdag! Inntil da klapper jeg meg selv på skulderen for et bra gjennomført 2021!

 

Dette var et lite tilbakeblikk på et aktivt og arbeidskrevende, men morsomt matblogger- og forfatterår. Jeg føler meg utrolig priviligert som får muligheten til å jobbe med det jeg liker aller best, nemlig lage mat, fotografere, skrive og dele matopplevelser. Jeg vil i denne sammenheng takke mitt management i Aller Social Club som er fine støttespillere og som tar seg av de fleste kommersielle avtalene mine, Cappelen Damm som jeg samarbeider med om kokebøkene mine, Kodeks og Syse som tar seg av teknisk utvikling og drift av bloggen, Kinareiser/ByK som arrangerer matreisene mine, Almanakkforlaget som jeg har samarbeidet med om Trines matkalender, samt MENY, annonsører og øvrige samarbeidsparter i 2021 som har bidratt til å gjøre dette mulig!

 

MEN, bloggen har ikke vært det den er uten dere lesere. Jeg vil derfor takke for alle hyggelige eposter, tilbakemeldinger, innspill, kommentarer, nominasjoner, stemmer og heiarop jeg har fått i løpet av i dette året! Det er en viktig motivasjonsfaktor og inspirasjon for meg! Tiden rekker dessverre ikke til slik at jeg kan svare hver enkelt av dere, men dere skal vite at jeg setter stor pris på å høre fra dere!

 

Mediesakene finner du samlet her. Tilbakeblikk på tidligere år finner du samlet her.

 

Foto: Sara Johannessen og Mona Nordøy. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Du skal ha stor takk for ditt matengasjement, dine gode oppskrifter, flotte kokebøker og ikke minst matbloggen. Den brukes flere ganger i uken.
  Lykke til med 2022

 2. Gratulerer!
  Min mann og jeg har i alle år -30 +- hatt en ordning der vi lager middag hver 2.uke.
  Jeg har de siste årene helt gjennomført brukt dine oppskrifter, både fra bøkene og fra nettet.:) Jeg har ikke alltid like stor fantasi, og fra deg får jeg ideer til å sette opp en meny med flere fiskemiddager i uka, èn suppe dag, osv.
  Da de voksne «barna» skulle komme hjem til jul, var bestillingen Sarah B.+forsikring om at frokostblandingen var på plass i et stort glass.
  Fortsatt godt matår! Mvh Anne

 3. Takk for en kjempefin blogg med knallgode oppskrifter! Jeg har fått en ny oppvåkning på kjøkkenet ved hjelp av oppskriftene dine, etter at det hadde låst seg litt fast i en gammel «tralt». Og hele familien er kjempefornøyd 🙂

  1. Så hyggelig å høre at jeg har bidratt til en «ny vår» på kjøkkenet med oppskriftene mine. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste