Trines matkalender 2022

Dette er en nyhet jeg har gledet meg lenge til å dele med dere – jeg har laget matkalender – TRINES MATKALENDER 2022! Det er en månedskalender hvor hver måned er illustrert med et fristende matbilde, og med en oppskrift som passer ekstra godt den aktuelle måneden. Oppskriften i sin helhet finner du bakerst i kalenderen.

Trines matkalender 2022

I tillegg har hver måned ytterligere tre oppskrifter/tips som du får når du skanner QR-koden du finner under bildet.

Trines matkalender 2022

Finn frem mobilen eller ipaden, åpne kameraappen, hold linsen foran QR-koden, trykk på «QR-kode for nettsted» – og få oppskriften/tipsene på mobilen/ipaden din.

Trines matkalender 2022

Heng matkalenderen opp på kjøkkenveggen og ha enkel tilgang til gode, velprøvde og sesongbaserte oppskrifter når du måtte ønske det. Her finner du blant annet tips til hverdagsmiddagene, julebaksten, påskebrunsjen, 17. mai-menyen og grillfesten. Kjapt, enkelt og veldig praktisk!

 

Dette er også en praktisk og dekorativ jule- eller fødselsdagsgave å gi bort til matglade venner og familie, eller som vert-/vertinnegave.

Trines matkalender 2022

Trines matkalender 2022 får du kjøpt i de fleste bokhandler og nettbokhandel, for eksempel HER. Den koster 200 kroner. Jeg har laget kalenderen i samarbeid med Almanakkforlaget.

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste