Trine Årets hederspris Vixen

Fredag kveld gikk Vixen Influencer Awards 2019 av stabelen i Gamle Logen. Her var blant annet influencere, SOME-personligheter og kjendiser samlet for å kåre fjorårets influencere innen ulike kategorier. Og jammen ble det en pris på meg også – jeg ble tildelt Juryens hederspris! Hurra! Veldig gøy og overraskende! Her er juryens begrunnelse:

 

«Det å bli en del av den norske folkesjelen er ikke alle forunt. Det er ikke mange i hver generasjon som blir en del av vårt felles språk – av det vi forholder oss til som en selvfølgelighet i hverdagen. Vinneren av juryens ærespris har gått fra å være en mulig kategorivinner i sin sjanger, år etter år, til på sett å vis å ha blitt hele kategorien. Det er få som har påvirket mer enn det denne personen har gjort over så lang tid. Hun har rett og slett påvirket dagliglivet til tusenvis av nordmenn – nemlig hva vi har på middagsbordet.»

Juryens hederspris Vixen

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke for alle hyggelige gratulasjoner og hilsener jeg har fått i etterkant av prisen! Det varmer, inspirerer og motiverer til å fortsette fremover også! 🙂

 

Foto fra prisutdelingen: Michael Ray Vera Cruz Angeles

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Du hjelper jo så mange med å finne ut hva de skal lage til middag eller ideer til festmat til gjestene. Bruker bloggen din veldig ofte og har fått mange gode tilbakemeldinger. Da må jeg videresende oppskriftene så de også har de. Tusen takk for alt du har gjort og fortsatt gjør for oss. Velfortjent pris!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste