Kollage Trines matblogg

Tenk, i dag er det 13 år siden jeg opprettet Trines matblogg, og la grunnlaget for det som i dag er Norges største matblogg, og grunnlaget for det som etter hvert ble fire bestselgende kokebøker! Det er ikke fritt for at jeg klyper meg i armen rett som det er. Det har vært (og er) en fantastisk (og arbeidskrevende) reise, og jeg er så utrolig stolt av det jeg har fått til. Jeg skal ikke si så mye mer om det her og nå, men viser isteden til innlegget jeg skrev i forbindelse med bloggens tiårsjubileum, hvor jeg fortalte om reisen, milepæler, utfordringer, strategier og tanker jeg har rundt bloggen og virksomheten min for øvrig, Hurra – Trines matblogg er 10 år i dag! Mesteparten av dette er fortsatt aktuelt. Alle «jubileumsinnlegg» finner du samlet her.

 

Jeg tar nok ikke 13 nye år som matblogger, men jeg har ingen planer om å gi meg med det første. Jeg har mye godt på lager og er fortsatt sulten på mer. Jeg kommer fortsatt til å ha hovedfokus på å lage og dele nye oppskrifter til både hverdag, helg og fest her på bloggen, og jeg har også planer om en ny kokebok eller flere. Jeg funderer også på noen nye prosjekter, men det er for tidlig å si noe om nå. Og jeg øver meg også på å slappe av litt innimellom.

 

Etter en utrolig hektisk desember med blant annet besøksrekord på bloggen, boksigneringer, influensa og juleforberedelser, samt tekniske problemer da nesten 100 000 skulle planlegge og lage nyttårsmiddagen (samtidig som jeg skulle prøve å lage nyttårsmiddag til min familie og venner), har det vært utrolig godt med noen rolige nyttårsdager på hytta nå, før jeg starter opp med blanke ark i Matverkstedet i morgen. Det blir spennende å se hva det 14. året som matblogger bringer.

Handlebag Trines matblogg

Jeg vil til slutt takke deg for at du har fulgt Trines matblogg så langt. Bloggen har ikke vært det den er uten deg, og jeg håper du henger med videre også. Jeg har imidlertid et gaveønske fra deg hvis du vil, og det er en kommentar med svar på følgende tre spørsmål:

 1. Når var du inne på bloggen første gang?
 2. Har du en eller flere favorittoppskrifter fra bloggen eller bøkene mine?
 3. Er det noe du savner? Har du ønsker for nye oppskrifter eller blogginnlegg fremover?

Som takk for tilbakemeldinger og innspill lodder jeg ut tre gavepakker bestående av mitt nye forkle, et kjøkkenhåndkle og handlebag. Jeg trekker ett sett for kommentarer her på bloggen, ett på Facebook og ett på Instagram. Vinnerne trekkes om en uke, søndag 12. januar.

Forkle Trines matblogg

HIPP HIPP HURRA!

 

Oppdatert 12.1.20

Tusen takk for mer enn 500 svar på de tre spørsmålene mine! Nå er de tre vinnerne trukket. De heldige som får hvert sitt sett med forkle, kjøkkenhåndkle og bærenett er:

 

For kommentar på bloggen: Jorid

For kommentar på Instagram: May Gunn Ertesvåg

For kommentar på Facebook: Line Norheim

 

Tusen takk til dere alle for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger! De er veldig nyttige for meg i det videre arbeidet med bloggen, samtidig som de er en stor motivasjonsfaktor for å stå på videre også. 🙂

 

Portretter: Curt Hjerstedt, Gry Traaen og Mona Nordøy. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Mange år siden første besøk på bloggen. Har brukt mye oppskriftene på kanelsnurrer, pizza snurrer, kylling i carry gryte osv.
  Savner ikke noe spesielt.
  Flotte bøker og flott blogg. Gratulerer med dagen i dag!

 2. Begynte å lese bloggen for ca 6 pr siden, men bruker mest bøkene dine.favoritter : Enchiladas og foccacia. Savner ikke noe spesielt.

  1. Tusen takk for din tilbakemelding!

   Gratulerer, du er trukket ut som vinner av ett sett med forkle, kjøkkenhåndkle og bærenett. 🙂

 3. Gratulerer med dagen! Jeg oppdaget bloggen din for ca åtte år siden. Den har blitt brukt flittig siden den gangen. Favorittene er kanelboller og indisk kylling suppe. Savner ikke noe.

 4. 1. 10-11 år siden. Hadde akkurat flyttet og var på utkikk etter oppskrifter til en mindre husstand.
  2. Foccaciaoppskriftene (Eller gjærbakst generelt) finner jeg stadig igjen både i bøker og på blogg. Ellers liker jeg godt ukesoppskriftene på bloggen.
  3. Kunne tenkt meg å fått mer inspirasjon til kjøttfrie middager, samt retter fra andre kulturer.

 5. Desember 2013. Det er vanskelig å bestemme noen favoritter da jeg bruker utrolig mange av middagsoppskriftene. Den vi bruker mest er kanskje kylling med chorizo, chili og cherrytomater,. Pokébolle og tacobolle er også populært her for tiden. Og chili sin carne! Jeg ønsker meg litt flere vegetaroppskrifter og kanskje en egen seksjon for de, sånn at vi kan klare å variere mer når vi har kjøttfri mandag. Jeg vil prøve å innføre enda en kjøttfri dag i uken men jeg er ikke videre flink til å variere. Vi spise ohså mye fisk, så flere fiskeretter hadde vært kult❤️

  Jeg synes du er kjempeflink med porsjonsberegning, det blir alltid akkurat passe med mat, så lite matsvinn. Tusen takk for alle fine oppskrifter

 6. 1. For ca 4 år siden da jeg var i permisjon min datter. Jeg prøvde nye oppskrifter hver dag.
  2. Jeg elsker kylling satay med mangosalat Jeg er også veldig glad i Anettes oransje tortellini
  3. Enda flere oppskrifter som passer inn i en travel hverdag

 7. Jeg husker ikke akkurat når jeg var innom bloggen din for første gang, men tipper det var allerede i 2007, muligens 2008. Har brukt oppskriftene dine mye, har nok testet ut et tresifret antall. Ønsker for nye oppskrifter; åpen for alt, men er ekstra glad i smakssterke retter. Takk for gode oppskrifter og gratulerer med dagen!

 8. Husker ikke nøyaktig hvilket år, men bloggen din var temmelig fersk.Det har vært spennende å følge deg.
  Har mange favoritter og det er vanskelig å plukke ut en. Oppskrifter på torskeretter er blant favorittene og hveteknutene med lime og pistasjnøtter
  Jeg kan ikke komme på noe jeg savner, jeg finner alltid inspirasjon på bloggen din enten det er middag, desserter, bakst, safting eller sylting.
  Lykke til i ditt 14 år

 9. Husker ikke helt årstallet, men er en del år siden. Var på klubb hos en vennine og hun serverte oss indisk kyllingsuppe. En himmelsk smaks opplevelse. Og siden har jeg brukt trines matblogg flere ganger i uken. Har ikke savnet noe der.

 10. 1.Husker ikke når jeg var inne første gang, men det må ha vært 1 – 2 år før den første kokeboka di kom ut.
  2.Jeg har mange favoritter, bl.a thaisuppe, laks med mango- og avokadosalat, lam med rotfruktgrateng, boller i forskjellige varianter og eltefrie brød.
  3.Har ikke tenkt at jeg savner noe. Jeg henter mye inspirasjon i bloggen din. Lykke til videre, håper du fortsetter en god stund til!

 11. Begynte å følge deg for 6 til 7 år siden. Elsker at du lager mat fra bunnen av og enkelt forklart. Når de 3 barna begynte på studier fikk de hver sin bok og beskjed om å gå på bloggen din og lage god mat. De er blitt flittige brukere og jeg anbefaler deg titt og ofte.
  Bakverket ditt er veldig godt. Også elsker jeg kyllinggryte som du hadde på god morgen Norge . Savner ingen ting du har det meste.
  Takk for at du satset alt på bloggen

 12. 1.Min mann og jeg bruker bloggen din veldig mye,noe vi har gjort siden ca 2012 da jeg oppdaget den.
  2. Har brukt mange av oppskriftene dine men de vi ar brukt mest er nok « torsk med chorizosalsa» og «limemarinert laks med mango og avokadosalat.
  3.Savner egentlig ikke noe,men hadde kanskje vært fint med flere vintips til de ulike rettene ☺️

 13. 1. Husker ikke helt, men tipper for 10 år siden.
  2. Min favoritt er Torsk med diverse tilbehør. Veldig bra oppskrifter så blir fisk godt. Ellers som dessert ostekake med Bringebærsaus.
  3 Savner ikke noe da jeg finner det meste og får inspirasjon til noe nytt når jeg er innom.

 14. Jeg begynte å følge med på bloggen for mange år siden, en god stund før den første kokeboka ble gitt ut.

  Jeg og familien min har mange favoritter, blant annet svinefilet med chilipasta, indisk kyllingsuppe, en rett med kylling og ovnsbakte grønnsaker og en rett med torsk og chilismør 🙂 Jeg personlig liker veldig godt pizzaoppskriftene, pasta al limone på sommeren og pasta med tomat og basilikum. Liker veldig godt de eltefrie brødene.

  Det er ikke noe jeg savner spesielt, men det ville vært fint med glutenfrie oppskrifter og merking slik at man kan søke opp glutenfri bakst og middager 🙂 Hvis mulig kunne jeg også tenkt meg en merking av kaloriinnhold eller evt oppskrifter merket med lavt kalori-innhold 🙂 Og kanskje merking av oppskrifter som koster lite å lage.

  Kunne også tenkt meg muligheten for å kjøpe handlenett og forkle med logo 🙂

  Fikk den nyeste kokeboka di til jul, kjempebra! Nå har jeg alle sammen 🙂

 15. Jeg er/ var nok en av dine første følgere… for 10-12 år siden- og trykket raskt Gulrotkaka til mitt brystSiden er det blitt jevnlige besøk på sidene dine.
  Savner egentlig ikke noe, reportoaret ditt spenner over alle tenkelige tema. Er litt irritert over ikke å få med bilder av det jeg printer ut?Og- at du nå lever av bloggen din- og følgelig reklamerer på produktene du bruker – har pussig nok bremset min leselyst noe…..

 16. Føste besøk på bloggen din ? husker ikkje men det er lenge siden 10, 13 år går fort. Kake oppskrifter er fort favoritter, Sahra bernard i lanpanne, og gulrotkake.

  Oppskrift med Rådyr vil eg gjerne ha, gjerne med rådyr kjøttdeig også.

 17. Første besøk husker jeg ikke, men det er mange år siden og nå er jeg inne mange ganger ukentlig. Gjærbakst og hverdagsoppskrifter er favoritter.
  Ønsker mer av gjenbruk restemat og økonomisk ukeplanlegger med hverdagsmat. Vinner gjerne forkle til to av barna som har mat og helsefag på skolen iår. Godt nyttår!

 18. Fant deg nesten umiddelbart etterat bloggen startet!
  Favoritten? Sarah Bernhard i langpanne. Nå har jeg fryst ned det lille som ble igjen etter julen og er spent på resultatet.
  Hva jeg ønsker mer? Oppskrifter på kje!
  Lykke til videre!

 19. Når var du inne på bloggen første gang?
  – Det husker jeg ikke helt, men vet jeg har brukt den i noen år. Så kanskje 6 årsiden.
  Har du en eller flere favorittoppskrifter fra bloggen eller bøkene mine?
  – Liker veldig godt: Hvit pizza med kylling, pulled pork og mange flere som jeg ikke kommer på nå.
  Er det noe du savner? Har du ønsker for nye oppskrifter eller blogginnlegg fremover?
  – Nei, du er flink til å utforske oppskrifter fra andre land, noe jeg syns er veldig godt. Så kanskje mere eksotiske retter.

 20. Har vel følt deg ca 12.5 år. Siden jeg gikk i fødsespermisjon, med den eldste jentungen. Gulrot suppe ala Kari er en gjenganger her. Likeså indisk kyllingsuppe. Bruker så mange av oppskriftene dine så vanskelig å velge. Men de to jeg skrev er i allefall lageret flest ganger. Håper det blir 13 år til ++

 21. Gratulerer med jubileet! Jeg oppdaget bloggen din i 2013, og har vært en flittig bruker! Har fulgt ukeplanene i lange perioder, spist mye god mat og fått mye inspirasjon fra bloggen din. Tusen takk!
  Eltefri focaccia, chili sin carne, pastasalat med tunfisk, speltrundstykker med frø og pai med soltørket tomat og fetaost er bare noen av favorittene her i huset.
  Savner ikke noe spesielt. Håper at du fortsetter med bloggen mange år framover!

 22. Ca.7-8år siden. Bruker ofte grytebrød oppskrifter som er helt supre og middag og desseroppskrifter. Savner ingenting,er veldig fornøyd med alt,bruker siden din hver dag.

 23. Jeg oppdaget bloggen for 8 år siden. Etter det har jeg vært en flittig bruker, nesten hver dag.
  Thaisuppa er nok min favoritt, men det er vanskelig å velge.
  Dersom jeg kan ønske meg noe er det flere oppskrifter med fisk.

  håper du forsetter i mange år framover.
  Hilsen
  En avhengig følger.

 24. Wenche
  Jeg oppdaget bloggen i 2009, og har siden vært en flittig bruker.
  Jeg har laget mange av oppskriftene og har hatt stor glede av menyene.
  Savner ikke noe spesielt i bloggen og ser fram til å følge deg videre

 25. Gratulerer! Både til deg som har produsert bloggen så lenge, og til oss som har vært så heldig å få følge deg.

  Første gang er 12 år siden da jeg var i permisjon med første barnet. Bloggen din gå meg gleden i å erfare at jeg kunne lage mat «Fra bunnen». Oppskriftene var påliltelige og fungerte hver gang! Lite halvfabrikata etter dette 🙂

  Favoritten er fiskesuppe og foccacia.

  Noe på ønskelisten må være en underfane for tweensa som kan finne enkle oppskrifter som de kan bruke til å lære seg og lage mat til familien.

  Takk Trine!

 26. Kan ikke huske første gang, for det er mange år siden
  Elsker fiskeoppskriftene dine med «nytt tilbehør» i forhold til når jeg vokste opp med fisk
  Skulle ønske man kunne slå sammen flere oppskrifter til én handleliste å printe ut. Takk for topp blogg. Lager maten din hver uke

 27. Husker helt når jeg var innom bloggen din første gangen, men har siden den gang pløyet meg gjennom oppskrifter og bøkene Favorittene er nok dessertene dine; vepsebol, panna cotta og salt karamell. Vegetarrettene dine har også hatt stor suksess her hjemme ❤️

 28. Begynte å lese bloggen for ca. 6 år siden, og den har fulgt meg siden.
  Kanelboller, foccacia og indisk kyllingsuppe er de oppskriftene jeg bruker mest.
  Savner egentlig ingenting

 29. Var sporadisk innom fra 10 år tilbake ca, men har de siste 4-5 årene brukt bloggen aktivt til å bli inspirert og til å planlegge middagene hjemme. Favorittene er derfor ukemenyene dine, hvor jeg henter oppskrifter fra hver uke. Gulerotsuppe med appelsin og chili, var en stor overraskelse og også mange av de asiatiske oppskriftene har åpnet øynene mine for mange nye spennende retter! Repertoaret har derfor blitt mye større og det å få barna til å tørre å smake på nye smaker har bloggen vært et godt bidrag til!

 30. Det er så lenge siden at jeg ikke kan huske.
  Du hadde et foredrag nes kulturhus.siden den gang,brukt jevnlig.
  Liker veldig godt eltefri runstykkene oppskriften.
  Savner ikke no.Alt er helt topp

 31. Mitt første besøk var for ca 5 år siden. Favorittoppskriften min er sheperds pie med rotgrønnsaker. Jeg liker bloggen din veldig godt og har veldig god erfaring med dine oppskrifter. Det jeg «savner» er at søkefunksjonenpå bloggen kan bli bedre fordi jeg søker på bloggen uten å finne oppskrifter jeg vet ligger her og at jeg derfor må søke via google.

 32. Det er sikkert 7-8 år siden jeg oppdaget bloggen din.
  Har brukt mange oppskrifter fra både bloggen og bøkene dine, både gjærbakst, desserter og middager, kan ikke peke på noen få favoritter, det er så mange gode oppskrifter!
  Vil gjerne ha flere oppskrifter på vegetarmiddager.

 33. Gratulerer så mye med 13 år!

  1. Husker ikke nøyaktig, men tror det var 12-13 år siden jeg første gang var på bloggen din.
  2. Mange favorittoppskrifter, men vegetarlasagne med squash & gulrotkaken er fantastiske.
  3. Synes bloggen og oppskriftene er supre, men skal jeg ønske meg noe er det mer plantebaserte oppskrifter uten kjøtt – gjerne enkle og raske å lage.

  TUSEN TAKK FOR ALL INSPIRASJON!

 34. 1. ca 8 år siden
  2. Vedlig mange favoritter – Room ostekake, oreokake, red og green curry kylling, indisk kyllinggryte, satay kylling, ponzusaus, pizzasaus, pizza med laks og avokad, enkel chili con carne, laks tataki, suppene dine
  3. Flere retter med kjøttdeig, flere retter med viltkjøtt- men er veldig fornøyd og finner stort sett det jeg ønsker meg

 35. Det er vel ni år siden. Kanskje litt mer. Rundt samme tid som jeg ble kjent med dine døtre. Mine og familiens favoritter er fiskegratengen og blomkålsuppen. Savner ikke noe spesielt.

 36. 1. Husker ikke helt, men antar rundt 2010?
  2. Har brukt oppskriften på polarbrød utrolig mye, og de senere år også tangzhong-boller. Til middag er laks med spicy soyasaus, asparges og eggnudler vår aller største favoritt.
  3. Jeg savner ingenting, finner alltid noen gode tips og inspirasjon når jeg søker rundt på bloggen og bruker ofte søkeordene trines + ingrediensen som jeg er ute etter på Google. Du forklarer godt både hvordan ting skal gjøres og også HVORFOR det skal være slik. Gull verdt, da lærer jeg stadig mer om matlaging!

 37. Hei! Gratulerer med 13-årsjubileum ☺️ jeg har fulgt bloggen i sju år, men de første årene bare søkte jeg etter oppskrifter, nå får jeg nyhetsbrev og følger mer aktivt.
  Favorittene mine er granola med chiafrø of de ulike hotpot’ene dine.
  Jeg ønsker meg flere vegetaroppskrifter.
  Lykke til videre

 38. 1.Første gang tror jeg var i 2008
  2. Indisk kyllingsuppe og Gulrotsuppe
  3. Seafood chowder fra Newfoundland og danske smørbrød og gjerne canapeer

 39. 1.Første gang i 2008 tror jeg, ble tipset på jobben.
  2.Indisk kyllingsuppe og søt gjærdeig som brukes til «alt»
  3. Savner ikke noe spesielt men det kan aldri bli for mange varianter av fisk

 40. I 2013 var første gang jeg sjekket ut matbloggen din.
  Favoritt: eltefrie rundstykker, Som lages hver helg her i huset.
  Savner ikke noe på bloggen.

 41. 1) for ca 2 år siden. Da fikk jeg også dine første to bøker til julegave. Bruker de mange ganger hver uke. Bor i Kina så det er ikke alltid jeg finner alt som trengs, så da må jeg improvisere litt. Det fungerer fint!
  2) kylling med spinat og parmesan. Fantastisk god
  3) savner ikke noe spesielt!

 42. Jeg tror jeg har brukt bloggen i 5-6 år. Fra første gang jeg var innom, har dette vært min oppslagsside nr 1 for ideer til middager, oppskrifter og framgangsmåter.

  Blant mine mange matgleder fra Trines matblogg, er kalkun med appelsin- og chilisaus (nyttårsfavoritt!), hveteboller med «smørtrikset» og julebrød tzanghong. Verdens beste fiskesuppe er også nydelig! Og enda er det mange oppskrifter jeg har brukt flere ganger – og noen som vil bli prøvd for første gang i året som kommer.

  Jeg er så fornøyd med at nettsiden har blitt et suverent oppslagsverk – nesten uansett hva jeg skal lage. Og ingrediensene er kjente og greie å få tak i. Trines matblogg er lett å bruke og lett å anbefale!

  Jeg er så glad i kinesisk mat og skulle gjerne sett flere oppskrifter med slike retter. Gon bao og kon pot er nydelig – men jeg skulle gjerne lært å lage flere av de standard sausene som brukes til rettene på restaurantene.

 43. Når var du inne på bloggen første gang? Sikkert i 2011.. i hvertfall lenge siden!

  Har du en eller flere favorittoppskrifter fra bloggen eller bøkene mine?
  Ja og ikke bare jeg men hele familien for å nevne noe: kanelsnurrer (!) sojasmør og torsk, pizzasnurrer, og så andre brød/bakst. Og ja gulrotkaken 🙂

  Er det noe du savner? Har du ønsker for nye oppskrifter eller blogginnlegg fremover?
  Jeg ønsker meg veldig en bok med oppskrifter for fisk for hverdagen. Vi bruker mye den soyasmør torsken med nøttelokk og vår egen fiskipita og stekt fisk med løksmør men jeg vil gjerne prøv mer og jeg vil ha egen bok (ikke søke i mange bøker). De flesti oppskriftene i drømmeboken bør være så enkle at jeg kan kjøpe alt i Rema/Joker/liten nærbutikk.

 44. 1. Tror jeg var første gang inne på din blogg i 2011. Dine oppskrifter lykkes jeg med.
  2. Lammefrikassé og Mango og avokado salat. Jeg er innom din blogg ukentlig og leser dine oppskrifter, for å bruke dem eller for å hente tips.
  3. Du dekker det meste av mine interesser. Men min yngste sønn er interessert i fiske og jakt. Han har kommet hjem med ryper og hare. Prøvde å lage hare men det ble ikke vellykket. Kanskje noen oppskrifter på småvilt.

 45. Gratulerer – og STORT LYKKE TIL VIDEREmed den fantastisk jobben du gjør.
  TUSEN TAKKViktig for oss som «elsker» kokebøker og matblogger, men kanskje viktigere for dem som gjennom dine flotte bilder og enkle oppskrifter får inspirasjon og kunnskap til å prøve selv! Hurra
  1. På/av Bloggen i flere år – 8-10? og Kokebøker i hyllene.
  2. Eltefritt vidunderlig valnøttbrød – Sjokoladefestkake med friske bær = faste innslag! (- gjørbakst – fisk – vilt – asiatisk – – etter årstid/behov)
  3.Finner stadig noe jeg ikke har prøvd før, men mer i Hurtigkoker/trykkoker vil være spennende!

 46. Årh ja, hvor lenge siden er det? Husker det var min stemor som nevnte bloggen og den var jo lett å huske (siden jeg også heter Trine) så da jeg trengte litt inspirasjon gikk jeg hit 🙂 Kanskje 2012? Noe sånt?

  Jeg har flere favoritter, mn den jeg har lagt flest ganger til størst suksess både med familie og på kontoret er kanelsnurrene. Å ta smøret i etter første elting gjør ALL forskjell, takk for det tipset 😀

  Vet ikke alltid hva jeg savner før du kommer med det 😉 Det jeg er mye ute etter nå er lett hverdagsmat (har kjøpt boka 😉 så det er det bare å fortsette med 🙂 Jeg skulle gjerne blitt flinkere på å bruke råvarer som er i sesong, så oppskrifter som highlighter de ingrediensene (som hovedrett eller siderett) er jo gøy, og en god påminnelse/informering om hva som faktisk er i sesong. Ellers er jeg glad i å prøve nye smaker, nye teknikker og sammensetninger med inspirasjon fra andre deler av verden, så bare fortsett i den retningen 🙂

 47. Ca 4 år. Elsker de suppene! Og de mini sjokolade pavelovene 🙂 Savner ingenting 🙂

 48. Ca 10 år. Gjærbakst, torsk med nøttelokk, fargerik lasagne, i grunn veldig mye. Savner ingenting 🙂

 49. 3-4 år siden. Jeg elsker biscottioppskriften din, og det var en venninne som hadde bakt dem :siste favoritt for hele familien er vegetar one-pot som var i en av de siste ukemenyene. Fantastisk godt, og med mange variasjonsmuligheter.
  Jeg savner ikke noe egentlig, men gleder meg til flere ukemenyer på mail. det er gull for en som har en tendens til å lage det samme hele tiden.

 50. Har fulgt Trines matblogg i rundt 10 år, og det har vært en flott reise. Har også to av konebøkene, men bruker nok bloggen mest. Bruker mange av oppskriftene, og er inne stort sett ukentlig for inspirasjon. Favoritter er det mange av, men søtpotetsuppe og vegetar og fiskerettene dine har jeg laget mange ganger. Du har fine bilder av maten (tydelig utvikling fra starten) og god beskrivelse av fremgangsmåte. Synes også du har bra variasjon når det gjelder råvarer.

 51. Gratulerer med 13 år, Trine!

  Jeg har fulgt bloggen din lenge før første kokebok kom. Det begynner å bli noen år.

  Jeg liker suppeoppskriftene, men også torskeoppskriftene. Pastaretter in one pot er geniale. Og når jeg leser kommentarene over, så nikker jeg og kan nesten kjenne smaken på alt som nevnes. For jeg har lagd mye og det er vellykket hver gang.

  Skulle ønske at du lagde flere oppskrifter tilpasset «mafiaen», altså mat til mange. Her er lasagne en stor favoritt.

  Gleder meg til å følge deg videre og lykke til med det 14.året!

 52. Hei,

  takk for super blogg!

  Jeg var inne på bloggen første gang i 2016. Noen av mine favoritter er rabarbrasirup, canneloni med ricotta og spinat og thaisuppe med kylling. Jeg har to ønsker fremover. det ene er at det går an å justere antall porsjoner i oppskriftene, også ønsker jeg meg flere vegetarretter.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste