Trines hverdagsmat

Ønsker du inspirasjon til sunne, smakfulle og enkle hverdagsmiddager? Eller skal du kjøpe gave til noen som trenger litt inspirasjon, kanskje? Da er den nye kokeboken min TRINES HVERDAGSMAT noe for deg!

 

I TRINES HVERDAGSMAT finner du kjapp, enkel, sunn og smakfull hverdagsmat som passer for både store og små. Boken inneholder 80 oppskrifter, og mer enn halvparten av disse (nærmere bestemt 46) er helt nye og er ikke publisert på bloggen tidligere. Her er det mettende supper, nydelige salater og småretter og spennende fiskeretter og kjøttretter. Boken har også et eget kapittel med pasta, bønner og linser, og inneholder mange smakfulle vegetariske retter. Det hele rundes av med åtte deilige hverdagsdesserter, for vi må kose oss litt i hverdagen også, ikke sant?

Sammen med oppskriftene får du også tips som gjør at du lykkes med rettene, samt forslag til hvordan du kan variere rettene etter smak og hva du har tilgjengelig. I tillegg skriver jeg litt om hvordan jeg planlegger middager i en hektisk hverdag og litt om hvilke basisingredienser jeg synes det er greit å ha tilgjengelig på mitt kjøkken.

 

Du kan bestille Trines hverdagsmat (og de øvrige kokebøkene mine) til rabattert pris HER.

Trines hverdagsmat

Dersom du ønsker å kjøpe kokebøker med personlig hilsen kan du gjøre det direkte til meg på trine@trinesmatblogg.no. Boken koster da kr. 250 + porto.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Hei Trine
  Da er deigen til «verdens beste pepperkaker» klar til morgendagens bakst, og den nye boken din er selvfølgelig øverst på ønskelisten til jul.
  Vil bare fortelle hva som ble sagt i talen fra gutta på 24 og 26 år i pappa’n sitt 50 årsdag. «Det er to damer i pappa sitt liv- mamma og Trine»
  Så her er det Trine som gjelder både til hverdag og fest:)
  Lykke til med boksalg og ha en finfin adventstid.
  Hilsen Hilde (og Jan)

  1. Hei Hilde (og Jan),

   Tusen takk for utrolig hyggelig melding! Fine gutter dere har. 🙂 Håper nissen innfrir julegaveønsket. Tror Jan vil like oppskriftene i den nye boken også. 😉 Lykke til med pepperkakebaksten!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste