Lanseringsfesten Trines hverdagsmat

Torsdag den 10. oktober var det lanseringsfest for min fjerde kokebok Trines hverdagsmat. Og hvilken fest det ble! Cappelen Damm hadde lagt rød og hvit rutede duker på de runde bordene, og dekorert med levende lys. Det ble servert kyllingsuppe med karri, tomat og eple, med nan til. Stemningen var god, lun og «nedpå», akkurat slik den skal være når man skal feire en kokebok med hverdagsmat.

 

Min flinke redaktør Anne Søyland ønsket alle velkommen, og overlot deretter stafettpinnen til Jørn Hoel som ga oss en liten minikonsert. Han startet med låten «Blå løk», som var et opplagt låtvalg på en slik kveld, og deretter kom låtene Har en drøm, Ei hand å holde i og Lost in a tango.

Lanseringsfesten Trines hverdagsmat

Deretter ble det bokbad – en hyggelig og ledig samtale mellom Fridtjof Nilsen og meg. Vi snakket løst og fast om den fantastiske bloggreisen min som startet for snart 13 år siden, om hvordan «en helt vanlig arbeidsdag» ser ut, og hva jeg synes er mest spennende med å være matblogger og kokebokforfatter. Vi snakket selvsagt også om «Trines hverdagsmat», og jeg røpte blant annet hvorfor boken er dedikert til døtrene mine Anette og Emilie.

 

Etterpå var det loddtrekning med premier fra Rosendahl, som hadde sponset meg med fine gaver i anledning lanseringsfesten. Vinnerene fikk i tillegg «Trines matblogg»-forkle, -kjøkkenhåndkle og -handlenett.

 

Så var det klart for boksignering, og køen var allerede lang da jeg endelig kunne begynne. Jeg elsker slike settinger, å kunne prate med leserne mine og lytte til det de har å fortelle, selv om det dessverre ikke blir så lang tid på hver enkelt.

boksignering lanseringsfesten

Da selve lanseringsfesten var over var jeg ganske opprømt, og da er det godt å «lande» sammen med familie og venner etterpå, på vinbar for litt vin og snacks – og en god prat.

 

TUSEN TAKK til Anne, Linda, Ingrid og alle i forlaget som hadde stelt i stand festen for meg, takk til alle som kom, takk til Jørn og Fritjof, familie og venner – som alle sammen bidro til at kvelden ble så minnerik og fiin!

 

Jeg planlegger flere lanseringsarrangementer fremover, blant annet «Helaften med Trine Sandberg i Trondheim» på E. C. Dahls Pub & Kjøkken den 19. november kl. 18. Les mer om arrangementet her og kjøp eventuelt billetter her. Jeg planlegger også et tilsvarende arrangement på Smørtorget i Tromsø den 27. november kl. 18. Mer info kommer på bloggen og Facebook etter hvert. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste