Annonse

Ingredienser

750 g grytekjøtt av kalv (ca.)
100 g bacon
smør , til steking
salt og pepper
2 ts hvetemel (ca.)
1/2 dl hvitvin (ca.)
6 småløk eller sjalottløk, delt i to
1 bit sellerirot , i terninger
1/2 kinesisk hvitløk finhakket
1 boks hermetiske cherrytomater
1-2 ss tomatpuré
2-3 dl kalvekraft (eller fond)
friske krydderurter for eksempel timian og/eller rosmarin
1 pakke babyspinat (liten)
parmesan høvlet
potetmos pasta eller annet tilbehør

SLIK GJØR DU

 

Divide the veal into cubes and brown it in a little butter in a frying pan or pan. Be sure not to take too much time at a time, rather divide it into several steaks. Bake the bacon brittle. Put the meat and bacon in a suitable pan, season with salt and pepper and sprinkle with the wheat flour. Add white wine (can be replaced with calf force if you do not have white wine) and let the meat sour for about 15 minutes.

Quickly fry the vegetables in the frying pan and place in the pot together with calf force, canned tomatoes, tomato paste and the spice. Allow the pan to simmer on low heat for about another 30 minutes, or until the veal is cooked properly. Add the cleaned and washed spinach and the casserole is finished when the spinach begins to collapse, after a few minutes. Serve immediately, with desired accessories and some flakes of parmesan on top.

Enjoy! 🙂

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg vil bare si tusen tusen takk for en fantastisk matblogg! Jeg er innom flere ganger om dagen, enten for å sjekke nye innlegg, eller for å lete i arkviet etter flere godbiter. Har bl.a. laget kalkun med den NYELIGE appelsin og chilli sausen (jeg tilsatte litt mer chilli, liker dett litt sterkere), men her måtte jeg steke kalkunet ganske mye mindre enn hva du skrev i oppskriften for å unngå tørre bryst. Men det kommer jo ann på hver egen ovn 🙂 Ikveld skal jeg lage Beeg Bourgignon etter din oppskrift såklart, har gledet meg lenge til å prøve den! TIl uken skal jeg prøve meg på den hvite sjokolademoussen. Tusen takk for en ENESTÅENDE blogg :)Hilsen matelsker

  2. Kyllingretten fra BoligDrøm ble en suksess 🙂 Har også servert laks med pinjekjerner denne uken til en samboer som ikke er spesielt glad i fisk. Det var derfor ekstra hyggelig når han syntes det var veldig godt :)Kalvegryten ser nydelig ut og blir nok neste søndags middag. Det kan være litt vanskelig å få tak i kalvekjøtt, kanskje det evt. kan fungere med oksekjøtt eller svin?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.