En enkel og god forrett, som alltid slår an. Til 4 trenger du omtrent:
ca 8-12 asparges
8 skiver spekeskinke eller 4 skiver parmaskinke
rucculasalat
4-6 soltørkede tomater, strimlet
en neve pinjekjerner, lett ristet i pannen
8 flak parmesan
god olivenolje
eventuelt litt god balsamicoeddik
eller Crema di balsamico
Kok aspargesen et par minutter i lettsaltet vann tilsatt litt sukker, til de er passe kokt og ha de deretter ca 1 minutt i kaldt vann.
Legg litt rucculasalat på hver tallerken og ha soltørkede tomater over. Kle aspargesen med spekeskinke/parmaskinke og legg oppå. Drypp litt olivenolje over, og eventuelt litt balsamicoeddik eller Crema di balsamico. Ha over pinjekjerner og parmesan. Serveres med godt brød og et glass vin.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei Trine
    Denne gode oppskriften lar seg ikke trykke ut. Da kommer det et bilde av deg i stedet. Jeg har samlet mange av dine oppskrifter i permer, men denne vil altså ikke bli med på laget. ; )
    Hilsen Britt

    1. Hm, det har jeg aldri sett før. Jeg skal se nærmere på dette. Inntil da er det kanskje best om du kopierer teksten inn i et word dokument. Fint om du sier ifra dersom det samme problemet oppstår med andre oppskrifter.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste