Onsdag 9. september kl. 18 er det lanseringsfest for den nye kokeboken min Trines mat 2, og DU er herved invitert! Det blir smaksprøver fra boken, noe godt i glasset og litt underholdning. Jeg vil også snakke litt om den nye boken min, og det vil bli mulighet til å kjøpe boken til en hyggelig pris og få med en signatur på kjøpet. Har du boken fra før, og har lyst på en signatur – ta den med, så fikser vi det også.

Alle som kommer på lanseringsfesten blir med i trekningen av en matkveld for to i det nye matverkstedet mitt når det er ferdig. Da skal vi sammen lage en treretters meny fra Trines mat 2. Det ser jeg frem til!

Trines mat 2_invitasjon

Er du på facebook kan du gjerne melde deg på arrangementet her. Hvis ikke er det bare å møte opp. Adresse for festen er Cappelen Damms lokaler i Akersgata 47/49.

VELKOMMEN!

Det blir flere lanseringsarrangementer rundt omkring i landet, blant annet boksigneringer i Bergen (22.9), Stavanger (23.9), Kristiansand (24.9), Trondheim (6.10), Ålesund (7.10) og Tromsø (8.10). Jeg håper vi sees! Jeg kommer tilbake til nærmere detaljer i eget innlegg om ikke så alt for lenge.

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.