Enkel og god torskemiddag til 3:

4-6 store poteter i tykke skiver
2 finhakkede hvitløkbåter
1 rødløk i skiver
3-4 ss olivenolje
1 dl eplejuice (eller tørr hvitvin)
saft av 1 sitron
ca 3 dl fiskebuljong
600 g torskefilet i stykker
salt og (sitron)pepper

1 dl pinjekjerner
ca 12 cherrytomater
persille

Fremgangsmåte:
Stek først potetskivene litt i oljen i noen minutter før du tilsetter løk og hvitløk. La surre på middels varme, løken skal bli blank, ikke brun. Hell på vin/eplejuice, sitronsaft og fiskebuljong. La det få småkoke under lokk i ca 10 minutter. Legg fiskestykkene i og la dem dampe under lokk 7-10 minutter.

Rist pinjekjernene i en tørr teflonpanne. Del tomatene i to og la dem bli varme i pannen. Ha tomatene og pinjekjernene over rett før segvering.

Server med godt brød ved siden av, slik at du får med den gode sausen.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Prøvde ut denne på familien idag,veldig god saus! vi jobber oss gjennom ukemenyen for uke 3, og det har vært vellykket så langt.Veldig deilig å få noen nye ideer til middager 🙂 Håper du fortsetter med ukemenyene litt til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.