Finalister Årets matblogger

Lørdag den 5. november skal «Årets matblogger 2016» kåres, og jeg er i finalen! Tusen takk til alle dere som har nominert meg! Jeg er i finalen sammen med andre flinke matbloggere, som Silje fra Spoon, Ina fra Mat på bordet og Aicha fra Aichas mat. Du kan lese mer om finalistene her. Klikk deg inn HER (eller via banneret i høyremenyen) og stem! Det er nemlig dere lesere som avgjør hvem som blir kåret til Årets matblogger, og da håper jeg selvsagt at dere stemmer på meg! Les intervjuet med meg her.

Nominert til Årets matblogger 2016

I tillegg til «Årets matblogger» skal det også kåres vinnere i ulike kategorier, hvor vinnerene velges av en jury. Det er Mathallen og Godt som står bak konkurransen, og vinnerene kåres i Mathallen lørdag den 5. november kl. 18. Les mer om arrangementet og konkurransen her.

Det er andre gang «Årets matblogger» kåres. Jeg ble stemt frem som vinner ved den forrige kåringen i 2014, og det var stor stas – les mer om det her.

Bilder: skjermdump fra www.godt.no

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Enda en stemme til deg Trine, lykke til!!!! Takk for alle gode oppskrifter 🙂 spennende å se ny ukemeny hver søndag 🙂

  2. Tusen takk for din høykvalitetsblogg. Slike blogger er det ikke mange av, og det er SÅ godt at noen faktisk vil satse på tvers igjennom kvalitet og ikke bare på hjernedøde innlegg. Du er et forbilde i bloggverdenen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.