rosmarinpoteter
Ovnsbakte rosmarinpoteter er ypperlig tilbehør til de fleste kjøtt- og fiskeretter. Til 3 sultne trenger du omtrent:
  • ca. 10 poteter
  • olivenolje
  • nykvernet sort pepper
  • maldonsalt
  • rosmarin, frisk eller tørket

Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med bakepapir i bunnen. Drypp over olivenolje og ha på krydderurtene, salt og pepper. Stek i ca 25-30 minutter. Rør litt i potetene underveis. Potetene blir ekstra sprø dersom du benytter varmluft de siste minuttene.

Serveres som tilbehør til feks kjøtt-, fiske- eller fjærkreretter. Ypperlig til grillmat.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste