En deilig salsa med spennende kombinasjoner, som passer ypperlig til grillmat og som er et spennende innslag på sommerbuffeten. Til 3-4 porsjoner trenger du omtrent:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
1 boks | cherrytomater i båter |
1 | grønt eple i terninger |
1 | rødløk i små terninger |
1/2 | sitron , saften (ca.) |
1-2 ss | hvitvinseddik |
3-4 ss | god olivenolje |
salt og nykvernet sort pepper | |
1 neve | frisk basilikum , hakket |
SLIK GJØR DU
Skjær opp grønnsakene som angitt ovenfor og ha dem i en liten salatbolle. Press sitronsaften over. Rør sammen hvitvinseddik og olivenolje og smak til med salt og pepper. Vend dressingen forsiktig inn i salaten. Til slutt vendes basilikumen forsiktig inn.
Enjoy!
Publisert 17. 7. 2012
Denne ble virkelig frisk og god 🙂 Passet bra til grillmat.
Denne salat har blitt vår absolutte favoritt til grillmaten – passer til ALT og frisker opp etthvert kjedelig måltid – takk Trine!
Hei! Vi bruker kokeboka di veldig mye og elsker oppskriftene dine! 🙂
Men vi lurer på om du har noen tips til hvordan en kan oppbevare basilikum som en kjøper fersk i butikken? Må man bare bruke den opp kjapt etter å ha kjøpt den, eller finnes det et godt tips til å få den til å holde seg lenge?