I sommerferien kommer matlysten først snikende litt utpå formiddagen. Da er det også mer fristende å gjøre litt ekstra ut av lunsjen, slik som for eksempel denne deilige sandwichen. Kombinasjonene er en fryd for både øye og gane. Finn frem:

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

brød , feks foccacia, eltefritt brød eller annet godt brød
salat
olivenolje
god spekeskinke (ikke for salt)
brie , i biter
nektariner , i tynne båter
pinjekjerner , ristet
valnøtter , ristet
bringebær (hvis du har)
frisk basilikum
Balsamicosirup

SLIK GJØR DU

 

Fordel salaten på brødet og ringle over litt olivenolje. Fordel skinke, nektariner, brie og bringebær over. Dryss over ristede nøtter og basilikumblader, og drypp til slutt noen dråper balsamicosirup (eller en god balsamicoeddik) over.

Enjoy!

(Alle smørbrødene på bloggen finner du samlet her.)

Skriv ut
  1. Anbefaler også brie sammen med mango, ruccola og tørkede tranebær! Synes også det skal være litt smør under.

    Kaller det Skåtøysmørbrød – fikk det servert på Skåtøy galleri og kafé i sommer. NAM!

  2. Takk for inspirasjon. Jeg mener å ha blitt bedre kokk etter jeg fant dine nettsider. Og en av rettene jeg stadig vender tilbake til er denne. Når vi skal ha gjester på kveld og gjøre det «litt» enkelt serverer vi denne. Veldig populær og supergod!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste