I sommerferien kommer matlysten først snikende litt utpå formiddagen. Da er det også mer fristende å gjøre litt ekstra ut av lunsjen, slik som for eksempel denne deilige sandwichen. Kombinasjonene er en fryd for både øye og gane. Finn frem:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
brød , feks foccacia, eltefritt brød eller annet godt brød | |
salat | |
olivenolje | |
god spekeskinke (ikke for salt) | |
brie , i biter | |
nektariner , i tynne båter | |
pinjekjerner , ristet | |
valnøtter , ristet | |
bringebær (hvis du har) | |
frisk basilikum | |
Balsamicosirup |
SLIK GJØR DU
Fordel salaten på brødet og ringle over litt olivenolje. Fordel skinke, nektariner, brie og bringebær over. Dryss over ristede nøtter og basilikumblader, og drypp til slutt noen dråper balsamicosirup (eller en god balsamicoeddik) over.
Enjoy!
(Alle smørbrødene på bloggen finner du samlet her.)
Publisert 24. 7. 2012
Anbefaler også brie sammen med mango, ruccola og tørkede tranebær! Synes også det skal være litt smør under.
Kaller det Skåtøysmørbrød – fikk det servert på Skåtøy galleri og kafé i sommer. NAM!
Takk for tips! 🙂
Takk for inspirasjon. Jeg mener å ha blitt bedre kokk etter jeg fant dine nettsider. Og en av rettene jeg stadig vender tilbake til er denne. Når vi skal ha gjester på kveld og gjøre det «litt» enkelt serverer vi denne. Veldig populær og supergod!