Lag en litt sunnere variant av Rocky road, en smakfull munnfull til kaffekoppen - med mørk sjokolade, mandler og tørket frukt og bær.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

100 g mørk sjokolade , smeltet
2 riskaker med salt , i biter
50 g tørket mango , i biter
50 g tørkede tranebær
25 g mandler , hakket

SLIK GJØR DU

Sjokoladebiter med mango, tranebær og mandler

Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn. Skjær opp riskaker, mango og mandler som angitt, og ha i en bolle sammen med tranebærene. Rør godt sammen. Tilsett den smeltede sjokoladen og vend det hele forsiktig sammen. Ha massen i en bakepapirkledd form som er ca. 15 x 15 cm og fordel den jevnt utover. Settes kjølig et par timer, før du skjærer sjokoladeblokken opp i passende biter.

Legg sjokoladebitene i tett boks som oppbevares kjølig. Holdbar i ca. 2 uker.

Sjokoladebiter med mango, tranebær og mandler

LYKKE TIL!

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste