Lag en litt sunnere variant av Rocky road, en smakfull munnfull til kaffekoppen - med mørk sjokolade, mandler og tørket frukt og bær.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
100 g | mørk sjokolade , smeltet |
2 | riskaker med salt , i biter |
50 g | tørket mango , i biter |
50 g | tørkede tranebær |
25 g | mandler , hakket |
SLIK GJØR DU
Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn. Skjær opp riskaker, mango og mandler som angitt, og ha i en bolle sammen med tranebærene. Rør godt sammen. Tilsett den smeltede sjokoladen og vend det hele forsiktig sammen. Ha massen i en bakepapirkledd form som er ca. 15 x 15 cm og fordel den jevnt utover. Settes kjølig et par timer, før du skjærer sjokoladeblokken opp i passende biter.
Legg sjokoladebitene i tett boks som oppbevares kjølig. Holdbar i ca. 2 uker.
LYKKE TIL!
Publisert 19. 10. 2023
Perfekt godbit til kaffen, denne blir garantert laget igjen. Takk for enda en fantastisk oppskrift.
Kan de fryses?