En ny sommerfavoritt, som passer godt til både grillet kjøtt og fisk. Finn frem:

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

2 dl creme fraiche
1-2 ss pepperrot , revet (smak deg frem)
1-2 ss sitronsaft
salt
gressløk , snittet

SLIK GJØR DU

 

Bland sammen ingrediensene til sausen. Smak til med pepperrot og sitronsaft. Får du ikke tak i fersk pepperrot kan du benytte pepperrot på tube (som du finner i fruktdisken).

Nyyyt!

Skriv ut
  1. Takk for oppskrift. Jeg har en pepperrot ute i en potte her som jeg har lurt litt på hva jeg skal lage noe med. Pepperrot er jo kjempeenkelt å dyrke selv, men jeg har ikke helt peiling på hva jeg skal gjøre med min. :p Denne må prøves ut.

  2. Takk Trine! Du redder meg gang på gang!
    Dine oppskrifter kan man også ha tillit til.Det blir godt.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste