En ny sommerfavoritt, som passer godt til både grillet kjøtt og fisk. Finn frem:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
2 dl | creme fraiche |
1-2 ss | pepperrot , revet (smak deg frem) |
1-2 ss | sitronsaft |
salt | |
gressløk , snittet |
SLIK GJØR DU
Bland sammen ingrediensene til sausen. Smak til med pepperrot og sitronsaft. Får du ikke tak i fersk pepperrot kan du benytte pepperrot på tube (som du finner i fruktdisken).
Nyyyt!
Publisert 11. 8. 2012
Takk for oppskrift. Jeg har en pepperrot ute i en potte her som jeg har lurt litt på hva jeg skal lage noe med. Pepperrot er jo kjempeenkelt å dyrke selv, men jeg har ikke helt peiling på hva jeg skal gjøre med min. :p Denne må prøves ut.
Lykke til! 🙂
Om du vil ha litt smak på potetstappen så passer pepperroten godt der 🙂
Takk Trine! Du redder meg gang på gang!
Dine oppskrifter kan man også ha tillit til.Det blir godt.
Eg laga pepperotkrem på lettrømme i dag, hadde ikkje creme fraiche, det var også godt.
Veldig godt til forett med røkelaks!