En kremet pastarett med squash og røkt laks, som toppes av et lite dryss av knust rosépepper. Kjapt, enkelt og veldig godt på en travel mandag. Til 4 porsjoner trenger du omtrent:
Ingredienser
pasta , kokt etter anvisningen på pakken | |
1 | squash , i terninger |
4 | vårløk , finsnittet |
300 g | røkt laks , i strimler (ca.) |
1 boks | creme fraiche |
salt og nykvernet sort pepper | |
rosèpepper , knust i en morter eller lignende | |
gressløk , finsnittet hvis du har |
SLIK GJØR DU
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Jeg benyttet båndspaghetti denne gangen, men bruk gjerne fullkornspasta dersom du ønsker et sunnere alternativ.
Fres squashen raskt i litt smør eller olje, til den er såvidt mør. Tilsett vårløken mot slutten av steketiden. Skjær opp laksen i strimler.
Kok opp creme fraiche forsiktig og smak til med salt og nykvernet sort pepper. Vend forsiktig inn den ferdigkokte pastaen.
Anrett pastaen sammen med laksestrimlene og fordel deretter grønnsakene over. Gi retten et dryss av finhakket gressløk og knust rosèpepper, og servér.
Enjoy!
Jeg elsker raske og enkle retter. Denne skal vi nok prøve en dag 😉
Fantastisk inspirerande. Kor får du kjøpt slik pasta?
Nam nam! Så fort og så godt 🙂
Gleder meg til å få kikket på den rykende ferske kokeboken din!
Denne var veldig god!:)