En kremet pastarett med squash og røkt laks, som toppes av et lite dryss av knust rosépepper. Kjapt, enkelt og veldig godt på en travel mandag. Til 4 porsjoner trenger du omtrent:

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

pasta , kokt etter anvisningen på pakken
1 squash , i terninger
4 vårløk , finsnittet
300 g røkt laks , i strimler (ca.)
1 boks creme fraiche
salt og nykvernet sort pepper
rosèpepper , knust i en morter eller lignende
gressløk , finsnittet hvis du har

SLIK GJØR DU

 

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Jeg benyttet båndspaghetti denne gangen, men bruk gjerne fullkornspasta dersom du ønsker et sunnere alternativ.

Fres squashen raskt i litt smør eller olje, til den er såvidt mør. Tilsett vårløken mot slutten av steketiden. Skjær opp laksen i strimler.

Kok opp creme fraiche forsiktig og smak til med salt og nykvernet sort pepper. Vend forsiktig inn den ferdigkokte pastaen.

Anrett pastaen sammen med laksestrimlene og fordel deretter grønnsakene over. Gi retten et dryss av finhakket gressløk og knust rosèpepper, og servér.

 

Enjoy!

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste