Du trenger slett ikke å ty til poser og halvfabrikata dersom tiden og/eller lysten til å lage mat er fraværende. Dagens oppskrift er god og sunn fast-food, som lager seg selv. Dette er ikke noen hokus pokus, men en påminnelse om hvor enkelt det kan gjøres. Finn frem:
Ingredienser
kyllinglår | |
olivenolje | |
sitronsaft | |
salt og pepper | |
cherrytomater , delt i to | |
couscous | |
smør | |
sitron | |
brokkoli | |
friske krydderurter for eksempel timian |
SLIK GJØR DU
Legg kyllinglårene i ildfast form og pensle med olivenolje og sitronsaft, samt krydre med salt og pepper. Del cherrytomatene i to og legg sammen med kyllingen med snittsiden opp. Stekes ved 200 grader i ca 30-35 minutter. Steketiden vil variere etter størrelsen på kyllinglårene. Sett gjerne på grillelementene de siste minuttene slik at du får fin farge og crispy overflate på kyllinglåret. La kyllinglårene hvile i minst 5 minutter før servering.
Kok couscousen etter anvisningen på pakken, i grønnsaks- eller kyllingbuljong, og rør inn litt smør. Del brokkolien i små buketter og kok i lettsaltet vann, til brokkolien er passe mør.
Server kyllinglårene med de ovnsstekte tomatene, brokkoli og couscous. Press litt sitronsaft over, pynt med friske urter og server.
Enjoy!
Hei 😀
Ser nydelig ut, men lurer på en ting innen designe ditt..
Hvordan fikk du design slik at hver oppskrift er inne i ett felt på en måte. Sånn at du må trykke les mer for å se hele oppskriften. Før hadde du det ikke slik, så er bare litt nyskjerring på hvordan jeg skal få det slik spm du har 🙂
Hilsen
Ivrig leser !
Jeg har laget en ny blogg på eget domene, og har gått over fra Blogspot til WordPress. I WP kan en velge flere ulike design, blant annet Canvas som jeg har valgt. 😉
Mmmmm….ser utrolig godt ut:)
namnam
Helt fantastisk godt! Har hatt dette til middag for andre gang i dag. Sitter og «mmmm»-er meg gjennom hele måltidet. Raskt å lage og helt nydelig! Cherrytomatene blir så søte og gode på smak av å være i ovnen! Og i den ildfaste formen blir det en kraft som smaker veldig godt og gjør couscousen saftig. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal spise det samme. Takk Trine!