Har du lyst på en enkel, kjapp og smakfull pastarett? Da bør du prøve kremet tagliatelle med røkt laks, spinat, kapers og sitron. Dersom du benytter fersk pasta står middagen på bordet etter 15 minutter!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
4 porsjoner | tagliatelle eller annen pasta |
250-300 g | røkt laks |
100 g | spinat |
150-200 g | kremost naturell |
1/2 - 1 dl | matfløte eller melk |
2 ss | kapers |
1 | sitron , skall og saft |
sort pepper , nykvernet | |
salt | |
frisk dill | |
parmesan , revet |
SLIK GJØR DU
Skjær laksen i jevnstore biter. Rør sammen kremost, matfløte/melk og finrevet sitronskall, og smak til med sitronsaft, nykvernet sort pepper, finhakket dill og eventuelt litt salt.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell av kokevannet, tilsett spinaten i den varme pastaen, og vend sammen. Rør deretter inn osteblandingen, laksen og kapers.
Server retten umiddelbart, gjerne toppet med litt frisk dill og revet parmesan.
VELBEKOMME!
Publisert 29. 6. 2020
Den beste pastaretten jeg har spist
Denne retten er så god! Vi bruker denne som en base og bytter ut ting dersom vi ikke skulle ha alt, men kremost en er såklart en must. Røkt laks kan fint byttes for ovnstekt laks, og kapers kan fint byttes ut med f. Eks erter. Samboeren og jeg elsker denne retten!
Så smakfull!! Jeg brukte tubeost/smøreost. Funket supert!