Desserten er så enkel som den kan bli - med knuste kjeks og friske bær, med kesam mellom lagene. Kjapp å lage, god å spise - dermed basta!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

8-10 havrekjeks , knust
1 neve nøtter, , grovt hakket
2 ss havregryn
400 g kesam med lime eller vanilje
400 g bær og/eller frukt

SLIK GJØR DU

Ha kjeks, nøtter og havregryn i en pose og knus dem litt ved hjelp av et kjevle eller undersiden av en kjele eller lignende. Finn frem 6 glass og legg smuler, kesam og bær lagvis. Nytes umiddelbart.

TIPS

  • Bruk det du har tilgjengelig av kjeks, og sesongens bær og frukt.
  • Kesam kan byttes ut med for eksempel yoghurt, stivpisket kremfløte eller crème fraîche (smaksatt med litt revet lime- eller sitronskall), eller vaniljeis.

VELBEKOMME!

Skriv ut
    1. Det er et omtrentlig mål – en håndfull. Jeg bruker det jeg har tilgjengelig, for eksempel hasselnøtter eller valnøtter.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste