Hvis du ønsker en enkel og rask pastamiddag, er dette noe for deg. Jeg har her tatt utgangspunkt i ferdigkjøpt fylt pasta. Aller best blir det selvsagt om du lager det selv, men denne sausen setter en hjemmelaget piff på den ferdigkjøpte pastaen også. Som middag til to trenger du omtrent:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
1 pakke | fylt pasta feks med ricotta og spinat |
2 dl | kyllingbuljong eller grønnsaksbuljong |
2 dl | kremfløte |
50 g | parmesan (ca.) revet |
1/2-1 | sitron saften |
salt og pepper | |
1 neve | ruccula |
parmesan i flak | |
6 | cherrytomater delt i to |
SLIK GJØR DU
Kok inn buljong og fløte til en tredel. Tilsett ost, sitronsaft, salt og nykvernet pepper. Visp til det skummer.
Pastaen kokes al dente etter anvisningen på pakken. Øs opp på tallerkner, ha over ruccula og tilslutt litt saus. Legg evt på noen cherrytomater og et par flak parmesan tilslutt.
Serveres med godt brød og gjerne et glass vin.
Enjoy!
Publisert 19. 1. 2011
Lagde denne i dag, nam!! Delikate og gode smaker, og så vanvittig kjapt å lage. Ny favoritt. Husets minstemann på 11 måneder er også solgt! Takk for god inspirasjon 🙂
Så gøy å høre at retten falt i smak hos dere også! 😉
Enkelt og kjapt og ikke minst godt! tusen takk for oppskriften 😀
Fantastisk! Her i huset har ikke ungdommene villet ha saus på pastaen. Og det er kanskje ikke rart når vi flere ganger har servert posesaus med flere oster.. Idag endte alle opp med å ville ha mer – og alle sleiket tallerkenen rein!!
Vi tilfører kantareller i massevis, og den blir megadigg. Steker dem og blander i resten.