Fetakrem er alltid en hit - prøv det til grillede grønnsaker! Det blir garantert ikke siste gangen!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

200 g feta
3 ss creme fraiche
2 fedd hvitløk , finhakket
1/4 - 1/2 rød chili , finhakket
chiliflak (kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

Kjør alle ingrediensene med stavmikser eller lignende, til alt er godt blandet. Bruk fersk feta, ikke feta i terninger fra glass. Ha kremen i en liten skål og pynt gjerne med litt finhakket rød chili eller chiliflak.

Serveres som tilbehør til grillmat, for eksempel grillede grønnsaker, baconsurrede kyllinglår eller focaccia.

Fetakrem med chili

VELBEKOMME!

Skriv ut
  1. Dette har vært en slager i flere år! I stedet for creme fraiche, har vi pleid å bruke gresk yoghurt!

  2. Nam!
    Som et tips til andre vil jeg si at det funker veldig bra å bytte ut hvitløk og chili med ferske urter. I dag brukte jeg timian og persille. Og lettrømme. Nydelig til grillet kylling!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste