Et av mine favorittilbehør til grillmat er fetakrem med hvitløk og chili, for eksempel sammen med grillede grønnsaksspyd. Finn frem:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
200 g | Fetaost |
2 fedd | hvitløk , hakket |
¼-½ | rød chili (ca.), hakket |
Litt hakket persille | |
2-3 ss | crème fraîche eller rømme |
SLIK GJØR DU
Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor, til alt er godt blandet. Ha kremen i en skål, pynt gjerne med litt chili og persille, og server som tilbehør til grillmat, for eksempel.
Enjoy!
Publisert 20. 7. 2011
Nammis! D må æ lage en dag!
Den så kjempegod ut! Skal prøve den på hytta i morgen.
Lykke til!
Dette var nytt og fristende! Takk for tipset!
Dette er sommerens favoritt! 😉
Kjempegod! Men neste gang skal jeg huske å ta den ut av kjøleskapet litt tidligere. Konsistensen – og smaken – kom mer til sin rett når den var tilnærmet romtemperert!
Hei,
Hvilken fetaost bruker du? Den ekte med geitemelk?
Mvh
Anita Reinhard
Hei. Fant denne feta og chillikremen din når jeg søkte etter tilbehør til grillet lam. Jeg må si at den var veldig god og slo godt an her 🙂 jeg brukte habanēro istedet for chilli, og den ble virkelig godsterk! Denne skal jeg lage mere av 🙂
Må man bruke en foodprosessor?
Hei Trine! Kan jeg lage denne dagen før servering eller blir den best om den lages samme dag?
Denne feta og chilikremen er fantastisk god til alt av grillmat . Lurt å ta den ut av kjøleskapet en stund før så den blir litt temperert og de gode smakende kommet fram .
Lagde denne nå, smakte helt himmelsk 🙂
Denne så veldig spennende ut! Skal prøve den imorgen når familien samles til grillfest på hytta 🙂