ANNONSE -

Det er straks fastelavnssøndag og tid for deilige fastelavnsboller, et av vinterens høydepunkt! Årets fastelavnsboller er fylt med fløtekrem og bringebærsyltetøy, og toppet med smeltet mørk sjokolade og bringebærsukker som gir en deilig smak og tekstur.

Utgangspunktet for fastelavnsbollene er verdens beste hveteboller. Bak dem gjerne i god tid, og legg dem i fryseren frem til fastelavnssøndag. Fylles og toppes etter smak og behag, se tips om flere varianter helt nederst i innlegget.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

Gjærdeig

650 g hvetemel
3 dl melk

FYLL

3 dl kremfløte
200 g bringebærsyltetøy

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste