 
          Ciabatta er italienernes svar på de franske baguettene. Deilig bakst med knasende sprø skorpe og luftig innhold, som både kan nytes med deilig pålegg, så vel som tilbehør til lunsj- og middagsretter. Jeg synes de blir ekstra smakfulle og luftige med surdeig. Sett en form med kokende varmt vann i stekeovnen når du skal steke dem, så får du knasende sprø skorpe også!
    
    Behold skjermen på mens du lager mat  
  Ingredienser
| 350 g | vann | 
| 100 g | surdeigstarter | 
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her
 
     
     
    
    
       
    
    
       
    
    
       
    
    
       
    
    
       
    
    
       
    
    
       
    
    
       
    
    
       
    
    
       
    
    
       
    
    
      